Sunday, November 8, 2009

NOI CHIAR AM FOST FERICITI-RELOADED




Cintecul de mai jos mi-a fost trimis de
explorish si mi se pare foarte la obiect.
Pentru
Lupul Negru, Shakuka si Ligia, rewind and reload:

Dupa cel de-al doilea razboi mondial in urma intrunirilor secrete la nivel inalt liderii lumii au hotarit sa faca un experiment social: au impartit lumea in tari comuniste si capitaliste, urmarind in cursul anilor sa vada care dintre cele doua orinduiri-ha ce comunist suna-inrobeste oamenii mai bine. Cea mai tare urma sa ramina si sa se extinda.

Asa cum ati ghicit, nu comunismul ci capitalismul s-a dovedit mai inrobitor, transformind oamenii cu adevarat in sclavi robotizati.


In timpul lui Ceasca exista o rezistenta pasiva. Oamenii erau uniti-in mici bisericute- dar acelea erau tight.
Preocuparea numarul unu era de natura intelectuala-cartile care erau efectiv hrana noastra-sau pentru altii spirituala-manastirile pline de duhovnici adevarati.
In comunism, din cauza ca exista un inamic comun, VIZIBIL-guvernul comunist ce ucide, tortureaza, urmareste- oamenii au invatat sa isi dezvolte camarile inimii si mintii, ferecate bine, acolo unde nimeni nu putea intra.

In capitalism, micul robot in afara de metro-boulot-dodo nu mai stie nimic. Din pacate asa am ajuns si noi astazi si ce e mai grav ca putina lume realizeaza ca ne aflam in cel mai genial sistem sclavagist conceput in toate timpurile. Unul atit de inteligent incit aproape nimeni nu-si da seama ca este prins.

3 comments:

exact.din pacate
de-aia zic batranii acum ca era mai bine pe vremea lui "ceasca"

Mna.
Sclavagismul financiar.
Inrobirea prin dorinte.
Ce ma bucura este ca sunt din ce in ce mai liber.
Pe zi ce trece.

iata de ce viata inca merita traita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites