Saturday, November 14, 2009

EFECTE SECUNDARE ALE VACCINULUI-BONUS MUSULMANII FORTATI SA SE VACCINEZE

Franta: Posibil caz de sindrom Guillain-Barré, dupa vaccinarea impotriva A(H1N1)

"O boala rara a sistemului nervos periferic a fost depistata la un pacient in Franta, posibil dupa vaccinarea imporiva gripei porcine, a anuntat Ministerul Sanatatii

Cazul a fost semnalat in cadrul dispozitivului de urmarire a efectelor vaccinarii, precizeaza un comunicat al ministerului, in prima zi a unei campanii nationale de vaccinare, marcata de o prezenta slaba si de neincredere fata de vaccin.

In fiecare an, in Franta, intre 1.700 si 1.899 de persoane cu sindrom Guillain-Barré sunt internate, adica aproximativ cinci pe zi, afirma ministerul, care precizeaza faptul ca, in majoritatea cazurilor, aparitia sindromului Guillain-Barré este legata de un episod infectios, bacterial sau viral, precum gripa, relateaza AFP.

Autoritatile au subliniat ca "atribuirea unui caz de sindrom Guillain-Barré unei vaccinari necesita o expertiza aprofundata", care va fi desfasurata de Agentia de securitate sanitara a produselor de sanatate (AFSSAPS).

Ministrul sanatatii, Roselyne Bachelot, si-a luat angajamentul sa dea dovada de "transparenta in ceea ce priveste efectele secundare ale vaccinarii impotriva gripei porcine", precizAND ca va publica un buletin in acest sens.

Vaccinarea impotriva gripei porcine, gratuita si voluntara, a inceput in Franta, joi. Ministrul sanatatii s-a vaccinat de asemenea, pentru a da un exemplu populatiei si a dat asigurari ca si presedintele Nicolas Sarkozy va proceda la fel.

In pofida unei campanii intense de informare desfasurate de Ministerul Sanatatii, neincrederea persista in randul populatiei, potrivit celor mai recente sondaje. Doar aproximativ 20% dintre francezi intentioneaza sa se vaccineze, pentru ca se tem de efectele secundare."

zice 9am

DAR, CONFORM SONDAJELOR 9% DINTRE CETATENII FRANCEZI VOR SA SE VACCINEZE..ACEASTA ESTE CIFRA REALA.
MAI MULT, IN ARABIA SAUDITA UNDE A INCEPUT HAJJ, PELERINAJUL ANUAL LA KABBA, MUSULMANII CE VOR SA PARTICIPE TREBUIE SA SE VACCINEZE OBLIGATORIU, ALTFEL NU LI SE PERMITE INTRAREA IN TARA.
WTF?ASTIA VOR SA DECIMEZE POPULATIA ARABA? SAU MUSULMANA?
STIM CA SAUDI SINT MINA-N MINA CU AMERICANII, DAR CHIAR ASA?

VA DATI SEAMA CA OAMENII ACEIA STRING UNEORI O VIATA INTREAGA BANII CA SA AJUNGA IN HAJJ-PELERINAJUL OBLIGATORIU MACAR O DATA IN VIATA-SI AJUNSI LA AEROPORT LI SE SPUNE:"FRATE NU POTI INTRA DECIT DACA TE VACCINEZI"
E CLAR. IT'S A WAR!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites