Thursday, February 26, 2009

SHAMANISM HAWAIIAN

Ce inseamna ALOHA salutul hawaiian traditional:


A = AO
L = LOKAHI
O = OIAIO
H = HA'A HA'A
A = ALOHA
un mod de viata


A = AO

Apare ca AO, NA AO, NA AU AO

  1. Lumina - Cu fiecare gest pe car il facem trebuie sa vedem daca comportamentul nostru ne conduce spre Lumina. Trebuie sa intrebam:acest gest ma duce pe mine si pe ceilalti spre pamint sau spre lumina?
  2. A cauta -HO'O AO-a cauta timpul si locul potrivit. A fi atent la ce se intimpla in jurul tau, a fi impecabil in orice ocaazie.

L = LOKAHI

Unitate. A fi una cu tot ce e in jurul nostru. A fi una cu divinul , cu oamenii, cu natura. Totul este unul. Trebuie sa ii sprijinim pe cei ce sint pe cale cu noi: se spune ca orice gest ce daruieste mai putin de 100% este sabotaj. Unitatea cere atitudinea de PONO-atunci cind exista o problema intre noi, vino si spunemi-o, astfel inveti sa vorbesti in afara ta si mai putin in mintea ta.

"Fiecare suflare ce iti iese pe gura, iti poate scoate ochii"

O = OIAIO

I'O = adevar. Spune adevarul. Fiind socializati nu spunem mereu adevarul si prin acest act demontam universul caci ne retragem de la co-crearea sa.


H = HA'A HA'A

Inseamna a fi smerit. Acest concept implica a fi constient. Egoul este o mare capcana in calea evolutiei spirituale. In minutul in care gindesti ca stii ceva, ti-ai ruinat cistigurile spirituale.


A = ALOHA

Iubire absoluta, sirituala. In minutul in care crezi ca esti mai bun decit cielalti si faci comparatii, te separi de iubirea divina. In acele momente renunti la esenta divina care vine de la spiritul pur, iubirea care sintem, toti, fiecare dintr noi. Cum spunea Elizabeth Kubler Ross, : "inainte de a pleca vei fi intrebat: ai iubit destul?ai invatat destul? "

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites