Friday, February 27, 2009

Cat costa cazarea parlamentarilor

Cheltuielile de cazare ale parlamentarilor din provincie sunt consistente, numarul deputatilor care stau la hotel fiind dublu fata de anul trecut. Cazarea unui singur parlamentar costa circa 100 de milioane de lei vechi pe luna.



Ella Nica


Am aflat ca, la nivelul Camerei Deputatilor, se lucreaza la acest capitol, pentru a gasi o solutie in privinta reducerii costurilor de cazare, dat fiind faptul ca parlamentarii care locuiesc cu chirie in Bucuresti au cheltuieli mai mici.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase ne-a declarat ca numarul deputatilor cazati la hotel s-a dublat fata de anul trecut. "Dintre cei 334 de deputati, intr-adevar, 182 locuiesc la hotel. Dublu fata de 2008. Incercam acum sa gasim o solutie pentru a diminua din cheltuieli",
ne-a spus Roberta Anastase. Iar aceste cheltuieli sunt mari, in conditiile in care cazarea unui deputat la Hotel Radisson (fost "Bucuresti") costa circa 100 de milioane de lei vechi pe luna, cu diverse servicii (masaj, jacuzzi, aromoterapie, cazinou) incluse la cerere. Cum avem 182 de beneficiari, rezulta o cheltuiala lunara de aproape 20 miliarde de lei vechi (echivalentul a circa 500.000 de euro) pe luna.

2 comments:

Daca le-ar inchiria apartamente cu 3 camere, unde sa poata sta inclusiv cu toata familia, ar costa maxim 1000 euro/luna.
Oare cu ce gandesc aia, cu fundul? Parlamentarii in cauza probabil stau minim 8-9 luni/an in Bucuresti, si ei ii cazeaza la hotel?

desigur, daca ar face cum spui tu, unde ar mai fi jacuzziul, curvele, masajele etc...si diurna lor?dar, again, nus int ei de vina, ci noi ca nu ii contestam si suportam atitea, PE BANII NOSTRI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites