Wednesday, November 4, 2009

VALEA JINNILOR

Jinnii sint primii locuitori ai pamintului.Nu e nici un secret pentru nimeni, ca nu ne prea simpatizeaza, cu toate ca unii dintre ei, cei dreptcredinciosi ne ajuta ca aliati.Ceilalti, ascultind de stapinul lor Iblis sau satan sint dracusorii din poveste.

Calatorind in Orientul Mijlociu m-am lovit de realitatea existentei lor. De exemplu in Maroc exista zone intinse care le apartin, iar oamenii ce s-au stabilit aici convietuiesc in pace cu ei, respectindu-le tabuurile. Daca nu, sint gasiti morti sau se imbolnavesc de boli incurabile si ciudate, nedetectate de catre medici.

In Arabia Saudita exista Valea Jinnilor unde, orice masina care incearca sa intre pe teritoriul lor este impinsa de o forta nevazuta inapoi.
In clipul de mai jos 2 calatori intra in aceasta vale si la un moment dat masina lor este impinsa inapoi, in afara ariei, cu toate ca NU ESTE PORNITA. Ajungind intr-un anumit punct, ei intorc masina in sens opus si din nou, ea este impinsa cu spatele, fara ca motorul ei sa fie pornit!

Foarte interesant. Poate ca daca am fi mai respectuosi cu tot ce ne inconjoara(ca doar exista 6 lumi in jurul nostru) am fi si mai simpatizati.

4 comments:

sa vezi in mroc e practic convietuire cu ei...multi isi aleg soti sua sotii dintre jinni...

vai,n-am auzit de asta:|
dar am cunoscut o persoana posedata de jinn,ma simteam asa de rau in casa ei..

sufitii exorcizeaza jinni si un shaykh cu harsi putere...si ce-mi place e ca jinnii exorcizati devn musulmani!!!:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites