Sunday, November 1, 2009

CONTROL MENTAL CU MICROUNDE

1. Telefonia mobila

Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate. Agentiile si Serviciile de Inteligenta si Aparare din tarile foste comuniste (din Europa si Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiatiile electromagnetice de radiofrecventa si microunde in care se arata ca frecventele de tipul microundelor folosite in telefonia mobila GSM produc o multime de probleme de sanatate in urmatoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compozitia sangelui, functionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual si auditiv.

Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arata ca frecventa si intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, doua telefoane mobile testate (un model mai vechi si un altul de ultima generatie) arata un nivel de 100 mW/cm2 si respectiv 50 mW/cm2. Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetatorii rusi care se ocupa cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arata ca telefonia mobila este de cel putin 10 ori mai periculoasa decat orice cuptor cu microunde sau orice arma super-sofisticata de ultima generatie! Mobilul dvs este un autentic "cal troian"!

Cercetatorii australieni au descoperit ca reteaua de telefonie mobila (de tip GSM) este responsabila pentru producerea cancerului la soareci (in laborator). Documentele respective arata ca microundele trec prin piele si ajung in corp unde afecteaza negativ glandele interne si creierul.

Cercetarile realizate de serviciile de informatii din anii 1975-1976 arata ca pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute inca de acum 25 ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz si 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevaruri. Trebuie sa recunoastem ca mascarea (deghizarea) armelor cu microunde, folosite pentru controlul comportamentului uman, sub forma telefoanelor mobile a fost o idee geniala. Dar sa faci ca prostul sa si plateasca pentru aceste arme de control mental (care deterioreaza creierul si schimba comportamentul omului pentru a-l face mai docil si usor de controlat), este pur si simplu diabolic!

2. Serviciile de securitate si controlul mental cu microunde


Arme cu microunde, care transforma oamenii in vite stresate, ametite si ascultatoare, sunt folosite in toate marile orase. Dezvoltate de comunisti, armele cu microunde similare cu cele din cuptoarele cu microunde sunt folosite inca din 1980 asupra cetatenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasa frecventa care sunt identice cu cele din creier (asa-numitele unde cerebrale). Se cunoaste deja ca frecventa si forma acestor unde cerebrale determina comportamentul uman. Astfel, la simpla apasare a unui buton, cei care se gasesc in raza de miscare a acestor transmitatoare devin adevarate vite umane docile si ascultatoare, stresate, obosite, apatice si care vor sa leneveasca intreaga zi fara sa faca nimic.

La ora actuala, aceste transmitatoare montate pe cele mai inalte cladiri din orase pot fi vazute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi gasite imediat! Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru ca semnalele de foarte joasa frecventa sunt in mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare; va dati seama ce soc au avut cercetatorii nostri cand au detectat astfel de semnale in toate marile orase! Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul statiilor de radio si televiziune, al retelelor de telefonie mobila si al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul tarii.


Cresterea masiva a numarului de abonati la retelele de telefonie mobila a permis serviciilor de securitate sa foloseasca aceste transmitatoare pentru a directiona semnale de control mental catre zone intinse. Ca sa va faceti o idee, studiati orice harta ce arata aria de acoperire a retelelor de telefonie mobila (Connex, Orange, Zapp, etc). Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel incat aceste semnale trec dincolo de craniu si ajung la creier unde schimba comportamentul uman datorita semnalelor de foarte joasa frecventa pe care le contin. Astfel, transmitatoarele de microunde folosite in telefonia mobila sunt folosite din plin pentru a controla mental intreaga populatie.

Cercetatorii sunt de opinie ca evenimentele din decembrie 1989 care au dus la caderea regimului comunist (si care au fost spontane - necontrolate de oligarhie) au determinat punerea in practica a planului de control total al populatiei, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobila si al celor de radio-televiziune. De altfel, asta este motivul pentru care astfel de companii sunt incurajate sa se dezvolte, desi toate ofera aceleasi servicii!

Cercetarile privind armele cu microunde si folosirea lor pentru controlul mental au inceput in anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totala fata de fortele oculte francmasononice mondiale. Institutul cauta modalitati de a controla populatia fara ca aceasta sa-si dea seama. S-au gasit astfel forme de unda cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultator. Aceste forme de unda au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmitatoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, si a avut un rol de conducere in acest domeniu.

Anii 1970 au adus vesti proaste: sovieticii proiectau microunde asupra ambasadei americane din Moscova. O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din aceasta cauza. in 1997, cercetatorii australieni au demonstrat ca semnale mult mai mici decat cele folosite de telefoanele mobile au articol cancer la soarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut in care fortele de ordine britanice au folosit microunde asupra populatiei a fost protestul Greenham Common. Cu aceasta ocazie, fortele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au si murit de cancer.

Cercetarile facute la Institutul Tavistock au permis guvernului britanic sa foloseasca pe scara larga tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasa frecventa emise de retelele de radio si televiziune, de telefonie mobila si de radar pentru ca intreaga populatie urbana sa poata fi controlata. Reamintim ca aceste semnale de foarte joasa frecventa nu se folosesc oficial decat in comunicatiile pe submarine nucleare! Prezenta acestor unde in mediul acoperit de retelele de telefonie mobila demonstreaza ca armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului. Autorul are acces la documente stiintifice care atesta efectele devastatoare asupra omului, cauzate de microunde si semnalele de radio si televiziune.

Faimosul cercetator italian Marconi a fost cel care a pus in practica pe scara larga aceasta tehnologie cu microunde. O echipa de 30 de alti cercetatori si personal militar care au inceput sa puna intrebari au fost "sinucisi" in conditii suspecte.

Cercetarile mele au aratat ca armele cu microunde sunt folosite impotriva persoanelor de clasa medie care pun probleme oligarhiei conducatoare. Cercetarile rusesti si americane demonstreaza ca o astfel de arma, care foloseste microunde ce moduleaza un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei circa instantaneu. Concret, sunt folosite frecvente de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Recunoasteti aici atat spectrul folosit in radio si televiziune cat si pe cel din telefonia mobila. Simptomele pot fi: depresie, gandire inceata, confuzie mentala, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului si al sistemului nervos, dureri de inima, infarct, cancer, moarte.

Am contactat si alti cercetatori in domeniu, si cu totii acuzau simptome de atac cu microunde: puternice dureri de cap, greata, ameteala, vedere slaba, auz defectuos. Am testat cu detectorul de radiatii si am constatat ca serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 - 1000 MHz pentru a induce colaps nervos si fizic. Reamintesc ca frecventa semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz.

Un alt cercetator a prezentat descoperirile sale pe aceasta tema la televiziune, intr-o emisiune inregistrata. in zilele precedente inregistrarii, prezentatorul si cercetatorii implicati in emisiune s-au plans de puternice dureri de cap. Ulterior acest cercetator a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, desi nu incalcase legea. Apartamentul acestuia este "bombardat" continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic si tumori canceroase.

Chiar si telefoanele obisnuite de ultima generatie au in componenta lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasa frecventa prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultima generatie (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental. De exemplu, un telefon mobil promovat pe scara larga de majoritatea firmelor de telefonie mobila emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W in corpul uman. Aceasta inseamna ca telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tacere sau a ucide o persoana care pune probleme oligarhiei conducatoare. Cercetari in domeniul militar arata ca la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!

Este deci evident ca se folosesc radiatii de tip radio, televiziune si telefonie mobila (microunde) pentru a tine sub control populatia, pentru a o face mai docila, ascultatoare, intr-o stare mentala pasiva si a o transforma intr-o turma de vite umane. Iar cei care indraznesc sa-si puna intrebari sau sa faca cercetari sunt iradiati cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide.

Pe 4 iulie 1976, sapte transmitatori uriasi din Ucraina, alimentati de centrala nucleara de la Cernobal, au emis un semnal de 100 megawatt de frecventa radio inspre europa de vest, care continea un semnal de foarte joasa frecventa de 10 Hz folosit in tehnologia de control mental. Andrija Puharich, om de stiinta american, si Bob Beck, au aratat ca transmisiile sovietice erau o arma. O frecventa de 6,54 Hz determina depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiatiile penetrau in creierul uman si induceau modificari de comportament, astfel ca oamenii pot fi controlati in masa folosind semnale de foarte joasa frecventa. in plus, el a descoperit ca aceste semnale pot induce cancer prin modificarea functionarii acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel incat secventele genetice sunt dezorganizate si facute sa produca proteine toxice cancerigene. (marfa original AIM, Active Information Media)
sursa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites