Tuesday, November 3, 2009

PIERDERI










In acest moment multe persoane isi pierd slujbele, casele si familiile li se destrama. Este criza, dar sintem si incurajati sa o propagam si sa ne simtim terorizati si fara putere in loc sa ripostam constructiv.

Ne intrebam cum vom supravietui...simtim minie, neputinta, frustrare si o mare pierdere. Simtim ca nu este drept ce ni se intimpla. Si totusi, si totusi, asa cum spunea Don Juan...si totusi avem puterea de a depasi aceste pierderi.
Putem experimenta abilitati noi pe care le descoperim acum, impinsi din spate de urgente. Putem experimenta o pace supraumana, pacea celui ce a pierdut totul si nu mai are nimic de pierdut.
Invatam sa lasam de
la noi si asa dam drumul lucrurilor sau oamenilor de care ne-am agatat. Si realizam ca nu sintem acele lucruri si nici jumatatile celor pe care i-am iubit atit de mult.

Si ca ceea ce ni se intimpla este o binecuvintare deghizata, o chemare la trezire.

Experimentati o trezire chiar acum? Sinteti provocati de viata mai presus de puterea voastra de a suporta?

Sinteti nesiguri ca puteti supravietui sau face fata situatiei?

Atunci trebuie sa stiti ca:

Sinteti mai mult decit aceasta experienta, sinteti divini.

La un anumit nivel, chiar voi ati creeat aceasta situatie pentru a va trezi.

Va aflati intr-un punct de cotitura din viata voastra. In timp veti privi acest lucru cu detasare si veti realiza ca a fost una dintre cele mai bune experiente. Nu este ceva rau si nici voi nu sinteti. Sinteti creatori ai propriei realitati.

Totul trece si viata merge inainte.

Sinteti iubiti si sinteti speciali. Nu inseamna ca sinteti ratati, nici nu inseamna ceva negativ pentru voi. Este o experienta a vietii si este Maya, jocul divin.

Este o oportunitate de a merge mai departe de zona voastra de confort si a afla cine sinteti cu adevarat..Este provocarea voastra.

Cautati oportunitatea care va asteapta. Ea exista si pentru a o gasi au fost facute aceste schimbari.

Unul dintre modurile de a iesi din haosul creeat de PIERDERI este increderea in sine. Aceasta este cea mai tare arma pe care o aveti.

4 comments:

well..it's pretty powerful..da o pierdem taman cind ne loveste...

Multumesc pentru incurajare. Perioada de cand nu mai am serviciu a fost benefica pentru mine dpdv spiritual.

se pare ca de cind cu noile energii toti trecem prin chestii grele...dar trebuie sa nu ne descurajam si sa continuam..sintem luptatori after all....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites