Friday, November 6, 2009

ANTIVACCIN - Noutati


SPUNEŢI NU VACCINURILOR!

Continuam sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii care au venit catre noi in ultima vreme:

1)Un mesaj primit prin email (multumim Dan Dumitru):

"Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse "represalii" - concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea) .

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit. Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *
Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)


1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

Lista ramane deschisa!

Dr Badila ca de obicei atent la ce se mai intampla pe piata

http://ro.altermedi a.info/mediusana tate/federatia- pro-vita- chestioneaza- ministerul- sanatatii- asupra-vaccinulu i-contra- gripei-porcine_ 16260.html/ comment-page- 1#comment- 94907

Nebunia a inceput. Ex Ministru Bazac a spus ca VACINAREA E OBLIGATORIE. Sint absolut convins ca si urmatorul ministru va face exact la fel pentru ca este o comanda din afara

http://www.obiectiv br.ro/sanatate/ 34106-copiii- vaccinai- obligatoriu- impotriva- gripei-porcine. html


Copiii, vaccinati obligatoriu împotriva gripei porcine
Rodica PERIANU

2) "Dr. Adrian Streinu-Cercel, tocmai a afirmat pe Realitatea, ca vaccinul HPV va fi dat cu forta fetitelor noastre, fara preaviz si fara consimtamantul parintilor.

În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată.

Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : “După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric“.
Ca mason, Dl. Streinu-Cercel isi onoreaza angajamentele luate in schimbul proaspetei promotiii primite ca si secretar de stat. In fine, nu asta conteaza acum, Ce conteaza, e ceea ce trebuie facut pentru a va scapa copiii de aceste vaccinuri daunatoare:

CITITI RESTUL POSTULUI FOARTE IMPORTANT PE FYMAA!!!!!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites