Wednesday, November 4, 2009

INTERESANTE DE AZI

*Aproximativ 700 de milioane de persoane in lume ar dori sa traiasca in alta tara daca ar avea posibilitatea.
Aproximativ un sfert din cele 700 milioane de persoane care vor sa-si paraseasca tara ar dori sa se stabileasca in SUA. Alte destinatii privilegiate sunt Marea Britanie, Canada si Franta, care sunt dorite de 45 de milioane de persoane.

Asiaticii sunt cei mai putin dornici sa-si paraseasca tara: doar un asiatic adult din 10 ar vrea sa-si refaca viata in alta tara. -HAI IN CHINA,ZIC!

*Un catel si-a readus la viata stapanul la viata dupa ce acesta a suferit un infarct. Catelul Teka, din Queensland, Australia, a reusit sa isi resusciteze stapanul, dupa ce inima acestuia se oprise. Inima barbatului s-a oprit si atunci s-a prabusit inconstient.

Teka s-a urcat pe pieptul stapanului si a inceput sa sara, in continuu. In scurt timp, inima lui Jim s-a pus din nou in miscare. Doctorii care l-au consultat pe Jim au spus ca a fost un miracol faptul ca inima sa a inceput sa bata din nou, iar daca nu ar fi fost catelul, Jim si-ar fi pierdut cu siguranta viata.
Ciinele cel mai bun prieten al omului

*SOC! Jennifer Aniston se roaga de Brad Pitt sa o lase pe Angelina pentru ea!-iar cind erau impreuna era obsedata de gimnastica si nu voia copii-cine mai intelege ce e in capul femeilor?

*Un barbat din Arabia Saudita a fost condamnat la moarte dupa ce a violat cinci baietei cu varste cuprinse intre trei si sapte ani. El va fi decapitat si crucificat apoi intr-o piata publica, aceasta fiind pedeapsa care se aplica pedofililor in aceasta tara.
PE CIND SI LA NOI ACEASTA FRUMOASA LEGE?

*Dr. Adrian Streinu-Cercel avertizeaza:Gripa porcina va omori intre 3.300 si 6.000 de romani-Cine nu se vaccineaza risca inchisoarea!

Conform Codului penal, care stipuleaza ca raspandirea cu buna stiinta a unui virus e o fapta penala, persoanele care nu se vor vaccina risca pedeapsa cu inchisoarea de la 1-3 ani. Autoritatile au facut deja un apel catre populatie ca, in cazul in care cineva prezinta simptomele unei raceli, sa consulte un medic si sa nu paraseasca domiciliu.
SA MOARA JANA DOCTORE?VACCINEAZA-TE TU DACA VREI!

*Autoritatile americane vor inaugura la sfarsitul acestei saptamani, la New York, o nava de razboi construita din otelul recuperat de sub daramaturile de la World Trade Center, unde au avut loc atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Nava, care a fost construita din 7,5 tone de metal provenit de la Turnurile Gemene, a fost numita New York, in memoria victimelor tragediei din urma cu opt ani din orasul cu acelasi nume.
UN PIC DE ALTAREL RITUALIC PENTRU JERTFELE SATANICE PE CARE GUVERNUL AMERICAN LE-A ADUS?





*O baza americana din Bagdad a fost atacata in cursul noptii cu obuze de mortier-Astia nu se mai cara odata din tara altuia?

*Elevul roman iubeste televizorul, detesta sportul si il admira pe Gigi Becali-ca asa il invata mamicutza lui...valorile rromanesti sint in crestere, vad

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites