Friday, August 14, 2009

ZODIACUL LUNII AUGUST


ZODIACUL LUNII AUGUST
Odata cu eclipsa de Luna din Varsator, din 6 august, am terminat-o cu eclipsele acestui an. Cu atat mai mult cu cat in 2009 am avut parte de 6, in loc de obisnuitele 4. Romania avand Soarele in Varsator, aceasta eclipsa ar putea duce la un progres semnificativ in privinta marilor probleme sociale sau la o intensificare a anarhiei, cu un distinct iz de revolta. In vietile noastre personale, eclipsa poate avea un efect binevenit de "dezingalare" in relatiile noastre emotionale, in care se poate reinstaura o nota de claritate si onestitate prieteneasca. Pentru ca marele benefic Jupiter isi face veacul tot prin Varsator, ne asteptam sa gestioneze intr-o maniera pozitiva pentru noi aceasta eclipsa. In jurul datei de 26 are loc o puternica infruntare de energii intre Pluton in Capricorn, opus micului malefic Marte in Rac, ambele in patrat cu Mercur in Balanta. Se prefigureaza o situatie incarcata in politica de varf, cu riscul declansarii unor conflicte periculoase. Eforturile diplomatice par insuficiente pentru rezolvarea acestora


BERBEC
Cod rosu profesional


Planeta dvs. stapanitoare, puternicul Marte, traverseaza, pana pe data de 25, agila si abila zodie a Gemenilor, cu rezultatul ca veti fi extrem de expeditivi in cursele dvs. zilnice. Prezenta dvs. in cercul apropiatilor se face simtita intens, dar feriti-va de posibilele note dominatoare. Obtineti cu mare usurinta informatii utile si invatati cu aceeasi usurinta lucruri noi. Eclipsa din 6 va poate tulbura relatiile de prietenie, deci evitati ocaziile sociale in jurul acestei date.
BANI: Aceia dintre dvs. care doresc sa investeasca intr-o casa sau o proprietate fu
nciara au toate sansele s-o faca cu folos intre 2 si 26.
CARIERA: Incepand cu data de 26 cariera dvs. este sub cod rosu. Aveti grija sa nu va descarcati nervii proveniti din infruntari familiale la serviciu. Nu apelati nici la intermediari in relatiile cu sefii, ca nu functioneaza sau functioneaza pe dos.
DRAGOSTE: In cuplu, comunicarea poate scoate la suprafata tot felul de agresivitati si resentimente in ultimele zile ale lunii.
Berbecii solitari pot incepe o relatie dupa Luna noua din 20.
SANATATE: Mercur va ajuta sa va inviorati intre 3 si 25. Pe 18 este insa bine sa va feriti incheieturile, mai ales genunchii si umerii, iar pe 21 sunt posibile tulburari de somn.

TAUR
Energie de tot felul


La inceputul lunii, calatoriile lungi sau scurte se pot dovedi sursa unor intalniri interesante. Feriti-va insa sa cadeti in mrejele cuiva cu personalitate magnetica, al carui magnetism sa fie ceea ce va convinge, iar nu ideile pe care le exprima. Din 26 incolo ar fi indicat sa nu va suiti la volan.
BANI: Aveti multa energie pana pe 25, mai ales pentru proiectele noi. Este insa bine sa va abtineti de la tranzactii financiare in jurul datei de 11 si 21.
CARIERA: Eclipsa din 6 va poate afecta statutul profesional in cazul in care luati personal anumite observatii ale sefilor (mai cu seama daca acestia sunt de sex feminin). Incercati sa ramaneti nedetectati de radar. Pe 14 in schimb este posibil un progres semnificativ.
DRAGOSTE: Responsabilitatile dvs. in relatie se pot multiplica intre 3 si 26, fie daca va lasati cotropiti de pretentii din partea unei persoane, fie daca va decideti sa jucati dublu. In ultimul caz riscul de a fi deconspirati apare pe 18, 21 si 22. Conflictele din jurul datei de 22 pot avea ca subiect o chestiune baneasca. Intre 3 si 25 relatiile cu copiii dvs. pot avea un rol important in ceea ce priveste raportul de autoritate care exista intre dvs. si cei mici.
SANATATE: Starea dvs. ramane in parametrii obisnuiti, insa cu mentiunea ca intre 3 si 26 atitudinea dvs. interioara contribuie mult la ameliorarea sanatatii dvs. Afectiunile dvs. cronice pot fi rascolite pe 18 si pe 21.

GEMENI
Sanse de prosperitate


Marte va transmite o infuzie de energie nestavilita pana pe 25, cat timp va traverseaza zodia. Aceasta energie este bine folosita daca o utilizati pentru a lua decizii majore. In jurul datei de 21 insa pot iesi scantei daca vointa si hotararile dvs. nu se acorda in gen, numar si caz cu ceea ce-si doreste familia dvs. Ar fi cazul sa reprogramati discutiile si sa ascultati inca o data argumentele lor, in alta zi. Puteti constata ca atitudinea celor din jur se bazeaza pe multe considerente practice. Eclipsa din 6 va poate afecta intr-o maniera nedorita calatoriile, mai ales pe cele lungi, care va fac atata placere. Evitati disputele cu femeile pe care le intalniti la drum sau cu care calatoriti.
BANI: Daca evitati impulsul de a da iama in capital in primele zile ale lunii, va puteti bucura de prosperitate pana pe data de 26, rastimp in care veniturile directe pot creste cu usurinta. In ultimele zile ale lunii va vine ideea unui nou proiect, dar amanati-o pe luna viitoare.
CARIERA: Vor fi destule situatiile in care sefii dvs. tind sa revina asupra unor hotarari. Tensiunile provocate de aceasta "balanganire" pot deveni explozive pe 18, 19, 21, 22.
DRAGOSTE: Ea se anunta deopotriva pasionala si nabadaioasa incepand din 26 si va sfatuim sa fiti foarte rezervati daca sunteti la inceputul unei relatii.
SANATATE: Primele si ultimele zile ale lunii pot fi marcate de infectii ale tractului urinar sau care vizeaza aparatul genital.

RAC
Talente puse in valoare


Pentru dvs. luna august se imparte in doua parti distincte. Prima incepe pe data de 2, cand micul benefic Venus intra in zodia dvs., unde se simte bine. Talentele dvs. sociale si artistice pot fi puse foarte bine in valoare in acest interval. Cu totul altfel stau insa lucrurile la sfarsitul lunii, cand micul malefic Marte isi face aparitia in semnul dvs., ale carui ape nu ii prea priesc. Deci fiti atenti ca din 27 incepand, sa nu va lasati coplesiti brusc de stari de nervi sau anxietate.
BANI: Sub nici o forma nu este indicat sa va ocupati de chestiuni banesti in preajma eclipsei de luna din data de 6. Oricat de tentante ar fi investitiile sau afacerile care se prefigureaza, ele nu pornesc intr-un moment fast, daca sunt concretizate pe fondul unui astfel de context energetic.
CARIERA: Rivalii dvs. din umbra sunt foarte activi luna aceasta pana pe 25 inclusiv. Le veti putea simti intens influenta pe 11, 18, 19 si 21.
DRAGOSTE: La inceput, intensificarea farmecului dvs. personal, datorat influentei venusiene, poate provoca gelozia partenerului, dar aceasta se va transforma curand in pasiune. Un echilibru frumos se mentine pana pe 26, cand ar trebui sa nu va lasati influentati de zazania pe care cineva din familie incearca s-o bage intre dvs. si partener.
SANATATE: Directionati-va energia nervoasa catre miscare, cu grija insa ca efortul sa nu fie mare. Tensiunea arteriala si cea intraoculara pot creste.

LEU
Stralucire si tact


Intervalul 2-26 este potrivit pentru a afla secrete importante sau pentru a incheia aliante discrete. Daca faceti favoruri unor oameni necajiti, imaginea dvs. va avea mult de castigat in viitor. Si implicarea in acte de caritate in aceasta perioada este de dorit. Soarele, stapanul zodiei dvs., va energizeaza pana pe 22, sporindu-va stralucirea. Micul benefic Venus ajunge la dvs. in ograda pe 27, cu o extraportie de rafinament si tact. Din 26 incolo ar trebui sa evitati sa conduceti si sa reduceti pe cat posibil deplasarile cotidiene.
BANI: Intervalul 3-25 este in general favorabil negocierilor si activitatilor comerciale, cu exceptia datelor de 9, 18, 19 si 21. Cu exceptia acelorasi zile este recomandabil sa semnati contracte.
CARIERA: Sprijinul discret de care va bucurati datorita aliantelor secrete pe care ati stiut sa le incheiati functioneaza pana pe 26. Din 27 insa se pot activa anumite rivalitati si ar fi bine sa fiti cu ochii in patru, caci consecintele sunt potential grave.
DRAGOSTE: Daca treceti cu bine eclipsa de luna din data de 6, care va poate tulbura relatia de cuplu, lucrurile se indreapta spre bine. Atitudinea din ce in ce mai deschisa a partenerului va ajuta sa depasiti anumite nedumeriri care v-au chinuit in trecut.
SANATATE: Infectiile latente se straduiesc sa iasa la lumina in primele si ultimele zile ale lunii. Ele vizeaza cu precadere aparatul uro-genital.

FECIOARA
Feriti-va de afaceri


Intrarea guvernatorului zodiei dvs., Mercur, in semnul dvs., pe data de 3, va va face o mare placere, caci va va ajuta sa iesiti din ursuza izolare impusa de Saturn si sa reveniti la supletea obisnuita a comunicarii dvs. Discordii se pot ivi insa pe 21 si 22. Pe 18 si 19 aveti posibilitatea sa negociati, in situatii care pana acum pareau fara iesire, niste termeni surprinzator de avantajosi. Din 23 veti fi foarte clari in privinta obiectivelor dvs. pe termen lung.
BANI: Cu toate ca acelasi Mercur se inghesuie, din 26, sa va ajute sa faceti bani, contextul este unul periculos. Afacerile care vi se propun pot avea laturi ascunse, murdare, de care dvs. nu aveti cum sa stiti. Orice intelegeri contractuale ar trebui verificate minutios si amanate pentru luna viitoare.
CARIERA: Sefii dvs. sunt neobisnuit de energici luna aceasta pana pe 25, insa au si momente in care le sare tandara, ceea ce se intampla cel mai probabil pe 18 si 19, si apoi pe 24. In aceste zile ar fi indicat sa lucrati la proiecte individuale si sa nu prezentati sefilor ideile dvs. noi.
DRAGOSTE: Tensiunile in iubire care se manifesta in primele zile ale lunii isi pot gasi rezolvarea printr-o amplificare a comunicarii in plan intim. Situatia de la sfarsitul lunii este cu totul diferita, puterea decizionala si emotionala fiind disputata aprig in cuplu, cu incepere din 27.
SANATATE: Pe masura ce luna inainteaza, functiile hepatice se imbunatatesc, iar retentia de lichide in tesuturi se reduce.

BALANTA
Verde la bani


Pe 11 si pe 24, niste vechi inamici va pot intinde capcane, daca nu aveti grija ce comentarii faceti si in fata cui. In general, intre 3 si 25 este mai bine sa ascultati si sa intrebati, decat sa va faceti cunoscute propriile opinii. Tot 11 si 24 sunt zile in care n-ar fi bine sa faceti drumuri si nici in care sa incercati sa-i impresionati pe altii prin cunostintele dvs. In restul lunii insa aveti multa energie mentala, care va ajuta sa asimilati noi cunostinte. Planeta comunicarii, Mercur, intra in zodia dvs. pe 26, dar ar fi bine sa nu va asumati rolul de mediator, ca picati la mijloc.
BANI: Autoritatile va sprijina in efortul dvs. de-a face bani. Profitati de aceasta bunavointa, care se face simtita pana pe 26.
CARIERA: Ideea de-a va remarca profesional in primele si ultimele zile ale lunii nu este una buna. Sanse bune aveti in schimb de pe 5 si pana pe 26, cand sefii sunt receptivi la ideile dvs. si ii puteti impresiona prin stilul dvs. cooperant.
DRAGOSTE: Eclipsa de Luna din 6 va poate schimba radical perceptia asupra vietii dvs. emotionale. Asteptati insa o zi-doua, inainte de a actiona, pentru ca noua dvs. perspectiva sa ajunga sa se sedimenteze.
SANATATE: Labele picioarelor si gambele dvs. sunt in continuare sensibile, iar pe 18 si 19 este mai important ca oricand sa purtati incaltaminte rezonabila. Tot acum sunt posibile insomnii. Evitati si sporturile la care riscul accidentarii picioarelor este mare.

SCORPION
Nu riscati prea mult


Calatoriile sunt riscante in primele, dar mai cu seama in ultimele zile ale lunii, mai precis cu incepere din 26. In primele zile ale lunii riscul este mai degraba legat de bani - de exemplu, sa cheltuiti exagerat pentru produse ce nu justifica sumele respective. Ultimele se refera la riscuri mai serioase, de exemplu pericol de accidente. Ar fi bine sa nu conduceti dvs.
Eclipsa din data de 6 poate starni tulburari emotionale care sa se dovedeasca in final benefice. Asta daca le folositi pentru a aduce lumina intr-o situatie mai incurcata din familie.
BANI: Exista cateva zile in care pericolul de a va incontra cu vreun partener de afaceri este sporit. Este vorba de data de 11, iar apoi cea de 25. In cazul in care persoana cu care aveti resurse comune incearca sa va intimideze, incercati sa va pastrati calmul, dar nu cedati.
CARIERA: Din 26 incolo ar trebui sa fiti foarte atenti la lucrurile care se vehiculeaza pe seama dvs. Puteti trezi cu usurinta sentimente de inamicitie din partea colegilor mai tineri.
DRAGOSTE: Trecutul isi poate face cu usurinta aparitia in viata dvs. cand va asteptati mai putin. 18 si 19 sunt zile in care o aventura pasagera data in vileag poate afecta serios relatia cu persoana pe care o iubiti.
SANATATE: Nevoia de miscare pe care o veti resimti incepand din 26 poate avea consecinte nedorite in cazul in care va solicitati puternic incheieturile. Orice efort fizic mare este de evitat, inclusiv ridicarea greutatii.

SAGETATOR
Agitatie in cuplu


Eclipsa de Luna din data de 6 ar fi bine sa va prinda acasa, iar nu pe drum. Deplasarile sunt riscante in aceasta zi, la fel si intrevederile cu amicii, rudele sau vecinii. Chiar daca nu va place sihastria, o zi n-o sa va omoare. Incepand din 26 este din nou cazul sa fiti retinuti. De data aceasta tensiunile pot sa apara in cercurile sociale in care va invartiti. Solutia ar fi sa nu puneti la inima cuvintele pe care le auziti.
BANI: Pe data de 2 ar fi bine sa lasati pe altcineva sa va administreze banii, caci justa masura nu va caracterizeaza. Din 26 incepand nu va sfatuim sa dati bani cu imprumut sau sa intrati in orice fel de afaceri cu prietenii.
CARIERA: Situatia stagnanta de pana acum incepe sa se miste cu incepere din 3 si pana pe 25, dar in acest rastimp mai sunt zile in care trebuie sa fiti rezistenti la provocari. Acestea ar fi 11, 18, 19 si 24.
DRAGOSTE: Relatia de cuplu este plina de viata pana pe 26, dar asta poate sa insemne si iesiri temperamentale, ale partenerului mai degraba decat ale dvs. Ele sunt de asteptat pe 11, 18, 19 si 24. Atitudinea cea mai inteleapta ar fi sa nu respingeti din prima initiativele partenerului, ci sa le acceptati in principiu, incepand astfel tratativele.
SANATATE: Din fericire, starea dvs. fizica se mentine pe parcursul intregii luni in parametrii normali. Daca doriti puteti face profilaxie - de exemplu sa consumati citrice pentru a preveni oboseala ficatului.

CAPRICORN
Prea iritati!


Calatoriile lungi pot fi spornice pentru aceia dintre dvs. care pleaca la studii ori intreprind calatorii de afaceri, dar si pentru acestia datele de 11, 21 si 24 pot fi cu bucluc. Primele si ultimele zile ale lunii lui august sunt dificile pentru dvs., fiindca celebrul dvs. autocontrol risca sa cedeze. In primele zile ale lunii, dvs. insiva puteti fi surprinsi de reactiile dvs. Memorati situatiile pentru ca ele va pot ajuta sa intelegeti multe dintre vulnerabilitatile dvs. ascunse. Din 26 incolo, motivele enervarilor dvs. sunt mult mai putin subtile.
BANI: Este posibil ca in august sa repetati anumite greseli in legatura cu banii, cum ar fi sa dati imprumuturi unor prieteni neseriosi sau sa aveti o atitudine inegala apropo de finante. Riscurile majore in acest sens sunt pe 18 si pe 19.
CARIERA: Luati decizii cu mare usurinta pana pe data de 26, insa uneori ar trebui sa va consultati si cu colaboratorii dvs. In caz contrar se poate ajunge la situatii conflictuale, mai ales pe 11, 18, 19 si 24.
DRAGOSTE: Bioritmul relatiei de cuplu este destul de straniu in august. Luna debuteaza cu sentimene amestecate, dar atitudinea iubitoare a partenerului indreapta lucrurile, asigurand armonia in cuplu pana pe data de 26. Ulterior partenerul dvs. pare sa se schimbe radical, devenind agresiv sau dominator.
SANATATE: Cuvantul cheie este: moderatie si rabdare, altfel puternica energie a lui Marte va poate provoca migrene sau tensiune.

VARSATOR
Marcati de eclipsa


Din moment ce eclipsa de Luna se petrece in semnul dvs., e evident ca aceasta va va afecta puternic. Ea se poate manifesta sub forma unor revelatii privitoare la viata dvs. emotionala sau sub forma unor intalniri furtunoase cu vreo femeie din viata dvs. (sora, sotia, mama etc.). Efectul poate fi identic cu cel al unei furtuni - dupa ce se termina, aerul este mai curat. Sa nu va puneti mari sperante in aliantele discrete legate la inceputul lunii. Ele pot avea un efect de bumerang din 26 incolo.
BANI: Din data de 3 incepand o sa doriti sa faceti anumite modificari, foarte probabil in contractele de afaceri, pe termen lung. Acest lucru va fi posibil daca veti sti sa "navigati" in jurul datelor de 11, 21 si 24.
CARIERA: Secretele proprii sau cele ale altora n-ar trebui comentate in primele zile ale lunii, caci ele pot iesi la lumina printr-un recul de mama focului, la finele lunii, mai precis din data de 26.
DRAGOSTE: Eclipsa de Luna este cea care va determina reasezarea energiilor in relatia de cuplu, privite prin prisma dvs. Ajustari mai mult sau mai putin amiabile mai au loc pe 16 si 18. Dupa Luna noua din 20, e randul partenerului sa faca o schimbare - probabil una dorita de amandoi.
SANATATE: Alternantele de forma sunt surprinzatoare. Micul benefic Venus va asigura o energie placuta si egala intre 2 si 26, dar apoi vine Marte, cu dureri de cap ca la carte.

PESTI
Certuri cu femei


Eclipsa de Luna din data de 6 va poate trezi temeri irationale sau incertitudini majore privitoare la destinul dvs. Ar fi bine sa petreceti aceasta zi intr-o atitudine introspectiva. Lasand aceste temeri fara nume sa iasa la lumina va veti primeni sufletul si veti putea intra in contact cu energia spirituala. Viata de familie va consuma multa energie in august, iar pe 18, 19 se poate lasa cu certuri de toata frumusetea. Nu va lasati intimidati, dar nu e bine nici sa raspundeti la provocari. Amanati discutiile dupa 26.
BANI: Mai degraba ii cheltuiti decat sa-i primiti, dar macar o faceti cu placere. Incercati sa fiti moderati in primele zile ale lunii, cand impulsul de a cheltui poate fi compulsiv.
CARIERA: La inceputul lunii, mai ales in jurul datei de 6, eclipsa de Luna poate otravi relatiile dvs. cu femeile si la locul de munca. Aveti energie suficienta pana pe 22 si sunteti creativi, dar zilele cele mai bune incep de-abia din 27.
DRAGOSTE: Inceputul lunii este marcat de sentimente pasionale, care se stabilizeaza intr-o frumoasa armonie, pusa la incercare de Venus de pe data de 26, cand, brusc, se pot dezlantui niste certuri aprige.
SANATATE: Puternica energie solara va sustine pana pe 22, insa excesul de efort se poate solda pe 15, respectiv 18, cu palpitatii si/sau dureri ale coloanei vertebrale. Incepand din data de 27 Venus intervine in armonizarea functiilor organismului dvs.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites