Friday, August 14, 2009

Un milion de dolari pentru dovada existenţei unei... sirene

Oraşul israelian Kiryat Yam oferă o recompensă de 1 milion de dolari celui care poate dovedi existenţa unei sirene, despre care se spune că trăieşte în apele de coastă din apropierea localităţii.

Foto simbol EPAOferta a fost făcută după ce localnicii şi vizitatorii oraşului Kiryat Yam au relatat că au văzut o fiinţă ciudată înotând în mare.

''Mulţi ne povestesc - şi nu au legătură unii cu alţii - că au văzut cu siguranţă o sirenă. Oamenii spun că este jumătate fată, jumătate peşte şi sare ca un delfin. Face tot felul de sărituri în apă, apoi dispare'', a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului municipal Natti Zilberman, citat de Sky News.

Creatura se pare că nu este un delfin sau un peşte uriaş. Oamenii spun că ''are o figură de femeie şi seamănă cu o tânără fată'', a precizat Zilberman.

Purtătorul de cuvânt a precizat că nu este necesar ca ''sirena'' să fie capturată, fiind suficientă o fotografie de calitate cu ea.

Cotidianul afirmă că anunţul municipalităţii i-a determinat pe turişti şi pe localnici să patruleze în zona de coastă a oraşului cu camerele de luat vederi în speranţa că vor filma sirena şi vor obţine recompensa.

sursa libertatea

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites