Tuesday, August 11, 2009

ALO ITI ADUCI AMINTE DE MINE?siNT EU, MOARTEA CEA SFINTA!


SANTA MUERTE...

Iti trimit aceasta nota, pentru a-ti spune ca miine te voi atinge pe tine!
DA! Credeai ca esti nemuritor? Ca vei trai o mie de ani?
Calmeaza-te, nu te lamenta....nu te mai preocupa, totusi iti mai ramine o zi! Si o zi poate fi conta cit o viata, daca stii sa profiti de ea.

Cum? Nu-ti mai amina viata si nu mai renunta la ea, caci ai 24 de ore ca sa-ti demonstrezi sentimentele si sa-i spui vietii ca o iubesti, pentru a te infrupta de aceasta mareata natura pe care Creatorul ne-a daruit-o, pentru a deveni liantul iertarii, pentru a-ti intregi sufletul.

Ai o zi intreaga pentru a fi un copil, pentru a fi un intelept, pentru a ride cu forta, pentru a tipa la vint si pentru a te bucura de toata viata pe care o ai in inima.
Viata este in fata ta in fiecare moment, cu toate ca tu o cauti in viitor, si pretinzi ca ai uitat-o in trecut.
Viata este aici, acum! Te infasoara cu magia sa, dar cum tu esti orb, preferi sa o ignori.
De aceea ti-am trimis aceasta notita, pentru ca miine te voi lua de mina si te voi duce de aici.

Vreau sa te intreb..poti sa-mi descrii aroma trandafirilor? Spune-mi ce simti cind vintul te invaluie cu tandretea sa, cu briza si forta sa? Ai dansat pe ritmul inimiii tale? Te-ai bucurat de arta de a face dragoste fara limite? Ai simtit ca tremuri de emotie?
Iarta-ma daca sint indiscreta, dar ma simt atit de implinita cind ma gindesc ca miine te voi tine in brate si vei fi complet mort, 100%, nu vei mai avea nici un pic de viata in acest trup al tau, si fara nici o suparare, chiar azi cind esti viu, 75% din fiinta ta pare moarta.

Viata este foarte frumoasa si mult mai mareata decit aceste problemute care tu crezi ca sint iremediabile. Si chiar in acest moment cind ma implori sa te iau, gindindu-te poate sa te sinucizi, tu nu intelegi ca fiecare secunda, din fiecare ora, din fiecare zi a vietii tale este o oportunitate de a trai cu intensitate.
Stii cui daruiesc eu aceasta oportunitate? Razboinicilor vietii, celor ce lupta pentru a trai ca sa-si implineasca visele, pentru a darui dragoste!
Azi esti in bratele vietii....dar miine...vei veni in ale mele..asa ca TRAIESTE-TI VIATA!
Eu...te astept!
Cu atentie
MOARTEA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites