Ingrediente:
1 cana faina
1 lingurita praf de copt
3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare 1
/2 lingurita scortisoara
1/2 cana zahar brun
1 morcov ras foarte mare, sau doi mai mici
200 gr ananas zdrobit
1/4 cana nuci
1/2 cana stafide
5 linguri ulei
1 cana fulgi de cocos
3 linguri Completa
Proces Tehnologic
Amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul impreuna cu sarea intr-un bol foarte bine. Adaugati zaharul, morcovii, fructele si nucile, amestecati-le, apoi adaugati completa amestecata cu putina apa calduta pentru a da compozitiei un pic de fluiditate. Adaugati uleiul. Coaceti intr-un cuptor aprins dinainte la foc moderat, in forma pe care o doriti, timp de 35-40 minute. Scoateti si ornati cu fulgi de cocos si lamiie rasa, dupa ce s-a racit. (Puteti face si o crema din Completa si margarina daca doriti pentru ornare).
0 comments:
Post a Comment