Monday, June 28, 2010

TRAIAN BĂSESCU AGONIZEAZĂ URÎT - IERI A AVUT TENSIUNE 8 CU 5 ŞI ERA S-O MIERLEASCĂ...

Share/Bookmark

Şocul resimţit vineri de Dictachiorul Traian Băsescu la aflarea veştii că legea prin care s-a propus diminuarea pensiilor cu 15% a fost declarată ca neconstituţională s-a dovedit a fi unul mult mai serios decît crizele făcute pînă acum. Conform surselor noastre, medicii SPP s-au temut că Bolnavul Naţional va face o congestie cerebrală.

În timpul în care acesta zăcea ca mort, unul dintre medicii care îl vegheau a lansat posibilitatea de a fi internat de urgenţă la Spitalul Militar, dar ideea a fost abandonată, pentru că toţi au căzut de acord că o asemenea decizie le poate afecta drastic cariera profesională, în condiţiile în care Pazvante Chiorul a refuzat, de fiecare dată, această variantă.


În jurul orelor 14, starea Pacientului Naţiunii a revenit la normal, dar şocul a lăsat urme adînci. Acum, migrenele sînt aproape constante, ca şi durerile în coşul pieptului (angină pectorală) şi, din cînd în cînd, acestea se accentuează.

Tratamentul pentru cancer, pe care Matrozul îl urma la indicaţiile specialiştilor de la clinica din Skopje, a fost abandonat pentru moment, iar pacientului i s-au administrat injecţii intravenoase şi pastile (între care şi Torecam) pentru stabilizarea situaţiei cardiace. Cu toate aceste eforturi, starea de sănătate era duminică dimineaţă departe de a fi stabilă. Noaptea de sîmbătă spre duminică a fost una grea, abia după 4 dimineaţa Băsescu a putut adormi. Dar, iată "filmul" acestui week-end.


Sîmbătă, Matrozul s-a văitat de puternice ameţeli şi pierderi de echilibru. Accesele de vomă şi-au făcut şi ele semnalată prezenţa, Matrozul Chior la un moment dat expectorînd şi sînge. Conform surselor noastre, sîmbătă după prînz era să cadă în cap în momentul în care a încercat să se lege la pantofi, dar a fost ţinut la timp de unul dintre angajaţii de serviciu care păzesc uşa apartamentului din Vila Lac 2. Acesta l-a prins de braţ şi l-a aşezat pe un scaun.


Medicii SPP spun că au epuizat, practic, toate metodele ştiute de ei de a-i stabiliza situaţia şi că cel mai bine ar fi ca, dacă situaţia persistă, să se interneze în spital, unde poate fi monitorizat de o echipă multidisciplinară. Bineînţeles că, la auzul acestei propuneri, Traian Băsescu a turbat.
În preajma acestuia stau permanent cei 2 escroci, Aliodor Manolea şi albanezul Jurgen.


Tot atunci, înainte de momentul în care şi-a pierdut echilibrul, Băsescu îi convocase la Vila Lac 2 pe Sebastian Lăzăroiu şi pe Valeriu Turcan, cu care dorea să aranjeze pentru sîmbătă seara o declaraţie publică, pe care urma să o susţină în jurul orelor 19, în direct, la posturile de Televiziune, pentru a explica populaţiei de ce creşte TVA-ul pînă la 24% şi cum evoluează criza economică.

Cu alte cuvinte, îl mînca-n fund, să iasă iar în evidenţă, să facă pe deşteptul. Numai că atît medicii, cît şi cei 2 lachei (care l-au văzut cît de rău arată) l-au sfătuit să nu facă acest gest, sfat pe care Bolnavul Naţional l-a acceptat în cele din urmă. Ca dovadă că starea lui se agravează de la o zi la alta este şi faptul că duminică, la orele 15,30 Băsescu a avut o tensiune alarmantă: 8 cu 5. Revenim.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites