Saturday, June 6, 2009

VAMPIRISMUL

'Alone in a predatory universe' sintagma de baza din cartile lui Castaneda.
Chiar si dupa atitia ani de practica imi este greu sa accept. Si totusi, si totusi...

Iubirea dintre barbat si femeie: Barbatul cauta o slujitoare, femeia cauta un sponsor.Barbatul cauta o pizda, femeia cauta un sprijin. Barbatul cauta un manechin cu care sa se falesca-de obicei asta denota o putza mica mica- femeia cauta lux, comoditate si un mascul cu care sa se faleasca-asta denota complexe. Barbatul cauta energie, femeia cauta sprijin in acest univers pradalnic. Barbatul cauta supunere, femeia cauta pe cineva puternic. Barbatul cauta un tovaras, femeia cauta un amant care sa o flateze.
Gratificatii imediate.

SAU
Femeia face copii, copiii o sug de lapte, o sug de energie, o sug de viata.Copiii cred ca totul li se cuvine pentru ca sint copii. Copiii iau totul si nu dau nimic.
Ma uit la pisica mea care a nascut acum 2 sapatmini. Deja nu mai poate. Daca se scoala o clipa sa se duca sa manince/sa bea apa/sa se pise, aia incep sa urle. Oribil. Micii vampiri o sug in continuu.

Pina la urma, a-ti pierde forma umana este singura optiune. A fi una cu infinitul, in mod constient. A naviga pe marea intunecata a constientei. A reusi sa iesi din acest univers.Si daca vrei, sa te intorci ca si Charon, luntrasul ce vesnic poarta calatorii intre doua lumi.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites