Thursday, June 4, 2009

DUBLUL, IUBIREA, DUREREA

Te doare trupul dragul meu gindindu-te la ea? In orele noptii te trezesti cu inima batindu-ti nebuneste pentru ca iit dai seama ca ea nu este linga tine? Mergi pe strada ca un robot privind cu ochii goi prin case si oameni? Muzica iti pare fara inteles, mincarea fada, culorile sterse?
Iti curg lacrimi pe obraji fara sa stii de ce si te ascunzi in baie la birou ca sa nu te vada colegii? Nu mai maninci nimic pentru ca te simti plina si goala totodata draga mea? Parfumul tau preferat nu mai miroase brusc a nimic, si ciocolata nu mai are nici un haz? Prietenele ti se par obositoare si lumina insuportabila?

Iubirea ta te-a parasit. Viata e goala si durerea din suflet, si golul din trup ce te roade ca un ulcer ce se intinde peste tot devorindu-te pina te lasa vid, se intinde in tine si macina lumea din jurul tau pina ce devine un hau in care te prabusesti.

Daca treceti prin asa ceva, si stiu ca multi am trecut sau trecem prin astfel de momente, nu uitati un singur lucru:dublul, corpul din vis, geamanul, nagualul, corpul de lumina ce ne-a fost atasat in momentul creatiei, dar la nastere ne-a fost smuls fara mila de linga noi, si s-a indepartat din ce in ce mai mult prin forta socializarii, dublul este oricind linga noi, daca il chemam.
Dublul care poate lua forma celui mai iubit dintre paminteni, dublul care poate deveni zeitatea tutelara, dublul care sintem noi, in forma pura, de diamant indestructibil.
Dublul cu care putem face dragoste, dublul cu care ne putem sfatui, dublul care abia asteapta sa-l chemam ca sa ne duca in visat, dublul care ne este invatator.



"Lost"

If roses are meant to be red
And violets to be blue
Why isn't my heart meant for you

My hands longing to touch you
But I can barely breathe
Starry eyes that make me melt
Right in front of me

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

This music's irresistible
Your voice makes my skin crawl
Innocent and pure
I guess you heard it all before

Mister Inaccessible
Will this ever change
One thing that remains the same
You're still a picture in a frame

Lost in this world
I even get lost in this song
And when the lights go down
That is where I'll be found

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
That's where I'll be found
Yeah yeah

I get lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
Am I the only one
Ooh


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites