Saturday, May 23, 2009

WHAT'S WRONG WITH THIS PICTURE?ECOLOGIA DUSA LA EXTREM

Citeam deunazi ca Cameron Diaz (cacofonia e voita) a declarata la Jay Leno parca cum ca ea e ecologista. Si pentru ca ESTE, nu trage apa acasa de cite ori face pipi.
“Folosesc zicala: Dacă e galben, lasă-l acolo, daca e maro, trage apa! Cred în acest lucru 100%. Dar sunt totuşi nişte reguli. Poţi să nu tragi apa dacă ai folosit toaleta de maximum două-trei ori consecutiv, după ce ai băut multă apă. Dar dacă e vorba de o cafea sau altceva, tragi imediat apa”, a explicat Cameron Diaz.
Acum io inteleg trendu'asta cu ecologia. Il respect pe Leo di Caprio care s-a dus la decernarea Oscarurilor cu Toyota Pryus, de s-au socat aia pina s-au prins ca e vorba de o moda cool si unii chiar si-au luat si ei.
Da' sa nu tragi apa? Inteleg ca Cameron are doar un neuron, dar cu ce ajuti tu planeta daca in casa ta se simte damf de pipi?
Am mai auzit si ca Julia Roberts nu se da cu deodorant.

“I don’t like to share that with a large number of people, but it’s just never been my thing.”
“Sometimes, midday at work, I freshen up."

OK nici bunica nu se dadea cu deodorant, DAR se dadea cu acid boric. Ceva, kinda, orice. Hey oameni buni, eu inteleg aceasta grija obsesiva fata de planeta, da' nu mai bine faceti ceva impotriva poluarii spirituale? O pratica ceva? Mai poluata este planeta de gindurile noastre rele, de ura, de dezbinarea dintre noi, decit de pipiul lui cameroana sau deodorantul lui Julia.

Fetelor astora le-as recomanda 'surisul interior'

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites