Tuesday, May 19, 2009

PASAJE INAINTE DE CULCARE


Lumea Kli citeste pasaje inainte de a adormi,cu

mare inspiratie si cu mare bucurie. Unitate!

Intentie

1. Inainte de a adormi: adormiti in starea de perfectiune.

Cititi un pasaj scurt despre unitate, conectarea cu Creatorul.

Acum ma las in mainile Creatorului si gata:

2. Cand va treziti dimineata: treziti-va dimineata si fiti in prezenta

aceluiasi gand cu care v-ati culcat si apoi in mod progresiv atasati

urmatoarea cugetare: De ce ma trezesc? Ce vreau sa obtin?


Ce astept de la studiul meu? Cu ce va fi studiul meu diferit azi

de cel de ieri? In ce fel vreau sa ma afecteze pe parcursul zilei.

Brosura Pregatirea pentru Atac


Vineri:
... Si asta este cea mai mare regulă pe care o persoană o numeşte creaţie, în sensul că este singurul lucru care există, împreună cu Shechina (Splendoarea divina). Astfel, în timp ce se roagă pentru fraţii lui, înseamnă că el se roagă pentru Shechina în exil şi pt. necesitatea de a fi salvat, iar acest lucru este semnificatia eternitatii. Aceasta este calea catre lumină pornita din Milostenie pe care un om o poate dezvălui .
Scrierea Rabash "Paşii Scărarului".

Sambata:
Sunteti special pentru că sunteti legat intrinsec de ceilalti şi doriţi ca acest depozit sa fie pastrat in toate. Nimeni altcineva nu poate da altora ceea ce poti tu a le da, numai a putea face asta şi asta este ceea ce te face unic. Dacă vin la ei pentru a fi depozitarii tai, înseamnă că ar trebui să le "cumperi" toate dorinţele lor, astfel încât acesta să devină kliul vostru şi apoi va trebui să deveniti mesagerul de lumina Infinita pentru ei. Aceasta este individualitatea ta de fapt, de a deveni ca si Creatorul. Adica, ar trebui să includă, în tine, atat kli cat si lumina, sensul ca atat kli-ul lor cat si şi lumina lor este în curs de a fi evidenţiat în interiorul acelui kli.
& Discursul Rav-ului. Duminica:
Într-adevăr, fiecarui prieten care vrea să vină aici, pentru că el are ca dorinta aceasta, ii este data şansa de catre Creator să vină aici şi să ia parte la revelaţia Lui, si EL efectueaza o acţiune necesara pentru ca prietenul să fie aici. Creatorul il cheama la El 'prietenul meu', şi prin respectul aratat ca unui prieten ,il tratează într-un mod special, trezindu-i respectul faţă de Creator, din interior. Dacă i-aş trata toţi in acest fel, ar fi suficient pentru mine, sa descoper acest punct de unitate şi dezvăluirea Creatorului în acest punct. Dacă o persoană va trata şi pe alţii ca si cum ei sunt mici şi nesemnificativi, el nu va funcţiona.
Dar dacă el ii tratează ca şi cum acestia sunt mari, El este acolo, dezvăluind lumea Infinitului in cea reala.
Discursul
Luni:
Prima data ar trebui să se creadă faptul că Creatorul acceptă munca de la cele mai mici, indiferent de cum este munca lor
şi cât de multa. În totul, Creatorul analizează intenţia, aceasta este aceea care II aduce satisfacţie . Apoi, aceasta este impartasita, "Atunci trebuie sa te incanti pe tine însuţi în Domnul."
Chiar şi în timpul de lucru al lui Dumnezeu, El va simţi delectarea şi plăcerea, ca si acum un adevăr funcţionează pentru Creator, deoarece efortul pe care omul il face în timpul corectiei il califică pentru a putea să lucreze pentru castigul Creatorului. Atunci si placerea pe care o primeşte se referă la Creator, sensul special pentru Creator.
Baal haSulam Shamati, articolul 5 Lishma Este o trezire de mai sus, şi de ce avem nevoie- de o trezire de mai jos

Marţi:
Avem nevoie de un mediu, ceea ce înseamnă un grup de persoane care vor avea aceeaşi părere că acestea trebuie să ajungă complet la credinţă. Şi numai acest lucru poate salva, pazi o persoana de opinia maselor. Fiecare ar trebui să-i sprijine pe ceilalţi în aspiraţiile lor de a ajunge la completa credinţă, astfel încât acestea să-l bucure pe Creatorul. In primul rand ar trebui să-i sprijine astfel incat aceasta sa devina singura lor aspiraţie.

Miercuri:
Cred că suntem capabili de a ajunge la acest lucru, pt. că sunt oameni aici care doresc aceasta cu siguranţă cu toate inimile si sufletele lor. Dacă ne vom "lumina" unii pe altii, dacă ne dorim sa ajungem acolo, chiar şi pentru câteva momente, mult de tot, vom câştiga din această aspiraţie, pentru ca aceste momente se acumulează şi acest proces va aduce spre noi primirea Torei. Nimic nu mai este cerut de noi, numai că ar trebui să se ia o decizie cu toata inima noastră. Toţi trebuie să ne dorim ca pentru toată lumea inima sa se deschida ca si pentru rietenii lui, şi nu trebuie să aşteptam răspunsuri de la ceilalti. Noi ar trebui sa deschidem inimile noastre şi "sa dam afara" tot ce e in interior catre alţii. Dati totul altora,tot ce-aţi pregătit pentru voi, şi atunci vom reusi.
Discursul Rav-ului din 20 ianuarie 2005

Joi:
Principala parte a muncii din interior este de a obtine demnitatea vaselor care ar putea beneficia de lumina, in sensul de vase adecvate pentru a putea depozita in ele. Şi, astfel, o persoană ar trebui să exercite toate puterea ei de a atinge acest obiectiv. Şi acest lucru va reprezenta singura sa dorinta si anume aceea că vrea să primească studierea Torei şi să păstreze Mitzvoth, şi acesta este modul în care el va ajunge la o aprobare a Creatorului.
Scrieri de Rabash, vol.. 1, articolul "întotdeauna o persoană va vinde tot ce are şi el se va căsători cu fiica cea inteleapta"

Traducere – Simona Hritcu

adaptarea textului de mine...god this translation kills me

KAVANA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites