Tuesday, December 14, 2010

A sărit la bătaie din cauza drogurilor

Share/Bookmark
14 Decembrie 2010

Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

 Un bărbat de 22 de ani a fost săltat de poliţişti de pe stradă, zilele trecute, după ce a atacat mai mulţi oameni.

Legat cu cătuşe la mâini, tânărul a fost dus la spital, unde medicii au constatat că acesta consumase substanţe etnobotanice. Chiar şi în timpul consultaţiei a fost nevoie ca mai mulţi jandarmi să-l ţină imobilizat. Şi o studentă de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fumat etnobotanice. Starea fetei este foarte gravă, medicii spunând că poate fi asociată cu o comă.

Tot mai mulţi tineri, în special elevi, cad pradă consumului de etnobotanice. Acesta este motivul pentru care şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ îi solicită premierului Emil Boc să ia de urgenţă măsuri pentru interzicerea cu desăvârşire a comercializării acestor produse în România. Libertatea a demarat, în urmă cu câteva săptămâni, o campanie prin care cere autorităţilor interzicerea “magazinelor de vise”.

Uite ce le-a dat prin cap!

Fie pentru că au crezut că vor scăpa de controale, fie în semn de sfidare faţă de oamenii legii, patronii unui spice-shop au schimbat denumirea gheretei în care vindeau droguri legale în “Magazin produse diverse nealimentare”.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites