Wednesday, October 7, 2009

Presiunea

Exista un anumit moment al procesului de trezire, in care incepeti sa va simtiti presati. In cursul procesului de trezire puteti parcurge multe etape ale vindecarii personale, trecand prin fiecare dintre ele cu o viteza diferita si la un nivel vibrational diferit, pana cand, la un moment dat, dintr-o data toate se aduna si incepeti sa simtiti ”presiunea”.

Acest lucru se intampla, atunci cand elementele din viata voastra care nu va mai sunt de folos incep brusc sa dispara, sau par ca sunt pur si simplu scoarse din viata voastra. Aceasta experienta este deseori amplificata de o stare de soc pentru ca fie se intampla toate deodata, fie intr-o perioada foarte scurta de timp. Senzatia este ca si cum v-ati da seama brusc ca hainele pe care le purtati vai sunt prea mici, aproape haine de copil si va strang. Aceste haine vechi si stramte sunt asemeni unui strat de piele care se desprinde sub presiunea la care sunteti supusi. Presiunea reprezinta o renastere - calatoria prin canalul nasterii, catre o viata mai ampla, pentru TINE. Dar, asa e, s-ar putea sa aveti parte de lacrimi, de disconfort si de singuratate, atunci cand veti parcurge aceasta cale catre a fi renascuti.

Atunci cand renuntati la trecutul identificabil, apare durerea, in acelasi timp va e frica de ce urmeaza si, in plus, simtiti si o neliniste legata de noul moment prezent in care va regasiti. Simultan, orice emotie care este inca dominanta si de care este nevoie sa va eliberati va iesi acum la iveala si se va intensifica. In plus, daca sunteti foarte sensibili din punct de vedere emotional, veti trece prin toata gama sentimentelor care va leaga de ceilalti si prin cele legate de sine. De exemplu, se vor clarifica: punctul de convergenta a durerii proprii cu durerea mamei tale: punctul in care frica ta si a prietenilor tai se intalnesc: punctul in care te intalnesti plin de manie, cu angajatorul tau. Acestea pot fi puncte subtile din cadrul unei relatii, dar ele exista atat din punct de vedere emotional, cat si energetic.

Toate sunt stoarse afara din voi. Acest lucru se intampla, pentru a va permite sa va intoarceti la o deschidere si la o iubire mai profunde, pentru ca acum aveti o inima mai mare si o deschidere energetica mai mare fata de lume, decat pana acum.

Aceasta presiune va afecta, de regula, intre doua si patru aspecte ale vietii cuiva, pentru a creea premizele unei schimbari rapide. Aceste patru aspecte sunt: mediul geografic (casa), relatiile personale; cariera si banii/bunurile materiale.

Asa ca, daca treceti printr-un proces foarte rapid de trezire, sau daca ati trecut prin atatea etape ale vindecarii, incat multe lucruri se reaseaza deodata, este aproape sigur ca toate cele patru aspecte vor fi afectate simultan. S-ar putea sa nu fie toate afectate pana la disparitia lor completa, dar vor fi puse serios sub semnul intrebarii si se vor afla in reorganizare, cel putin o perioada de timp.

Aceasta poate fi o perioada extrem de dificila, pentru ca presupune o presiune imensa pe plan emotional, mental si fizic. Pe parcursul ei, tot ceea ce de obicei conta pentru voi, devine dintr-o data neimportant si ii permiteti sa fie eliminat, ca si cum ceea ce nu mai conteaza ar fi iesit de tot din voi. Ceea ce puteti face in aceasta situatie este sa incercati sa va mentineti un anumit echilibru zilnic si o stare de bine, mancand bine, tratandu-va cu bunavointa si odihnindu-va atat cat aveti nevoie.

Din martie 2009, au avut loc un numar impresionant de treziri pe planeta, mult mai numeroase decat oricand pana acum. Efectul presiunii este resimtit, in prezent, pretutindeni.

Este un moment al eliberarii atasamentelor, ca niciodata pana acum. Un timp al renasterii si al rebransarii.

Daca va aflati in aceasta situatie, respirati adanc, fiti binevoitori cu voi insiva, si fiti constienti ca ca ceea ce pierdeti va fi inlocuit cu o noua energie, noi oameni si cu o viata noua.

Iata cateva cuvinte care va pot ajuta sa va creati noile experiente, chiar acum. A venit vremea.

„Accept sa renunt la tot ceea ce nu mai este necesar si inspir noul in fiecare clipa. Sunt plin de iubire noua. Sunt plin de viata noua. Sunt plin de bucurie noua. Sunt plin de eu cel nou.”

Lee Harris

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites