Friday, October 9, 2009

NOR IN FORMA DE OZN SAU POARTA TEMPORALA?


Aceasta este imaginea şocantă surprinsă de un rus în Moscova (Captura YouTube)O înregistrare video şocantă, realizată zilele trecute la Moscova, în Rusia, face furori pe internet. Un rus a filmat o grupare neobişnuită de nori, ce seamănă izbitor cu celebrele secvenţe din filmul “Ziua Independenţei”.

În filmul “Ziua Independenţei”, astfel de formaţiuni de nori au apărut cu câteva ore înainte ca extratereştrii să invadeze planeta noastră.

Imaginile nu sunt trucate

Imaginile înregistrate în Rusia au stârnit interesul multor savanţi din întreaga lume care au afirmat că nu pot desluşi misterul ciudatei apariţii. Pe de altă parte, tot oamenii de ştiinţă susţin că filmuleţul nu pare a fi trucat.

Acesta este momentul când, în filmul “Ziua Independenţei”, OZN-urile ajung pe Pământ

În schimb, mii de cetăţeni au dezbătut pe forumuri subiectul, susţinând că extratereştrii sunt deja printre noi, aşa că fenomenul nu poate fi cauzat decât de... efectul gravitaţional al navei-mamă.

Conform fanilor serialului “Stargate”, avem de-a face cu o aşa- zisă poartă spre o altă lume sau chiar spre iad.

Roxana Bojariu"Este un fenomen natural"

Specialiştii în meteorologie consultaţi de Libertatea nu sunt de acord cu teoriile hazardului formulate pe internet şi spun că de fapt ceea ce s-a petrecut la Moscova e un fenomen natural.

“Ar putea fi vorba de un curent vertical ce a format o breşă în nori, iar propagarea luminii să fi creat o imagine spectaculoasă. Poate fi legată de refracţia sau de dispersia luminii”, ne-a spus dr. Roxana Bojariu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. (Alex Ionescu)

Iată aici înregistrarea făcută de rus:

(Sursa: YouTube)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites