Wednesday, October 7, 2009

Bad Pitzi, conspiratia anti-cocalari


Zoso Pitzi

Cocalarii si pitzipoancele din Romania, in numar de aproximativ 13 milioane, au fost grav loviti de conspiratia pusa la cale de Bad Pitzi, un razbunator local al bunului simt si decentei.

Nimeni nu cunoaste identitatea lui Bad Pitzi, insa investigatiile efectuate de agentii secreti times.ro au produs cateva teorii mai mult decat pertinente.

1. Bad Pitzi e de fapt Zoso­

Pentru ca iubeste scandalul si isteria maselor, Zoso s-a transformat in Bad Pitzi s­i a creat cocalari.com si pitzipoanca.org.

Zoso conspira astfel impotriva linistii si ordinii publice, incitand masele la scandal, dar face si reclama mascata la Gucci, Dolce&Babanna sau Ivs Sant Lorant.

Zoso nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma supozitiile noastre, aflandu-se la Berlin, unde isi da bacalaureatul.

2. Bad Pitzi e Pitzurca

Documentele fotografice intrate recent in posesia agentilor times.ro releva posibila legatura intre Piturca si Bad Pitzi.

Desele deplasari ale acestuia prin cazinouri si cartiere marginase denota interesul acestuia pentru stilul de viata al cocalarilor

­

In imaginea alaturata il puteti vedea deghizat, infiltrat printre cocalari in mall, unde pregatea poate noi materiale impotriva acestora.

Contactat de times.ro, Piturca a recunoscut doar ca il cunoaste pe misteriosul Bad Pitzi, dar ca nu e el.


3. Ba­d Pitzi e Akebono, celebrul luptator de s­umo

Retras din activitatea de luptator de sumo, Akebono s-a stabilit in Romania, unde si-a deschis un fan club, care s-a transformat apoi rapid in saiturile cocalarilor si pitzipoancelor.

Akebono poate fi vazut des in Bamboo, unde isi urmarest­e posibilele vict­ime, deghizat in bodyguar cocalar.

Akebono, aflat in sediu chiar in aceste momente, loveste puternic cu pumnii in usa de la intrare a redactiei, cu intentia clara de a ne masacra.

Rugam toti fanii nostri sa se deplaseze la sediul times.ro pentru a ne scoate de la nanghie. Akebono e in stare sa na manance de vii.


­4. Bad Pitzi e Canalia

­

Pentru a se razbuna pe toti copiii care nu ­vroiau sa se joace cu el cand era mic, Canalia si-a pus in aplicare planul malefic, conspirand sa-i doboare psihic.

Conform propriei teorii, a barnei si paiului, Canalia a decis sa le arate cocalarilor cum sunt ei de fapt, pentur a-i injosi si a-i umili.

Canalia aka Bad Pitzi traieste intr-o pestera din muntii Ceahlau, din ratiuni de securitate.

Canalia nu a fost pana acum de gasit, nici macar telefonic, motiv pentru care declaram aici ca e un las si un fraier.

5 Bad Pitzi e Orlando

Directorul MPI e de departe primul suspect al times.ro in ceea ce priveste identitatea lui Bad Pitzi.

Avand foarte mult timp liber la dispozitie, Orlando o arde non-stop pe haifaiv, dand zeci si zeci de linkuri pe messenger colegilor, cu texte de genul: "Ia uite-o si pe balena asta, frate!".

Paparazzi times.ro l-au surprins aici intr-o ipostaza inedita. In imaginea alaturata se poate vedea tinuta pe care Orlando a avut-o la Internetics, fapt care intareste banuielile tuturor.

Contactat telepatic, Orlando a infirmat zvonurile, sustinand ca nu e el Bad Pitzi si ca acesta ar fi de fapt Ion Iliescu, chestiune total absurda.

6. Pitzi e Simona Sensual

­Intervievata de reporterii times.ro, Simona Sensual a fost singura care a recunoscut ca ea este Bad Pitzi si ca a inceput aceasta activitate in urma unui contract.

"Impresarul meu m-a fortat sa fac toate aceste lucruri, pentru ca mi-ar folosi , chipurile, in cariera mea viitoare de super vedeta", a precizat pentru times.ro Simona Sensual.

Totusi, ceva nu se leaga in declaratiile Simonei Sensual, acest lucru facandu-ne sa devenim suspiciosi ca de fapt totul e doar o conspiratie a Andreei Marin.

sursa times.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites