Friday, February 3, 2012

Claudiu Craciun la Bruxelles


Claudiu Craciun in Parlamentul European 31.01.2012
Azi Claudiu Craciun, omul cu portavocea de la fantani, a fost vocea noastra, a celor din Piata, la Bruxelles. A adunat fiecare gand, fiecare dorinta a romanilor, fiecare slogan din cele 18 zile de protest si le-a transformat intr-o pledoarie simpla si emotionanta pentru poporul roman.

Baiatul acesta merita tot respectul nostru, pentru ca el crede in puterea maselor, a schimbarii in bine, poate mai mult decat noi. Piata Universitatii, astazi ai fost aplaudata de intreaga Europa in picioare. Felicitati, Claudiu, felicitari Piata Univeristatii!


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

1 comments:

Domnilor, sa fim seriosi! Se vede de la o posta ca domnu' LECTOR e "uns cu toate alifiile". La "cata" lectoru' e a scos o multime de perle in piata, de genu' "stati linistiti, jandarmii nu au voie sa ne bata inainte de a ne soma". Parerea mea este ca gasca lor nu face decat sa distruga protestul. Ca drept dovada, in fiecare seara cand jandarmii au folosit bastoanele pe cocoasa noastra, domnul Craciun disparea!Unde este domnu' BRUXELLES spiritul civic cand altii isi iau bataie (NEVINOVATI) ca sa poti tipa dumneata "cine nu sare, cine nu sare, ori este gabor, ori e prost de moare" ?!?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites