Saturday, February 5, 2011

Fantoma unui calaret al Apocalipsei a aparut in luptele de strada din Egipt

Share/Bookmark


Fantoma unui calaret al Apocalipsei a aparut in luptele de strada din Egipt

Pare de domeniul fantasticului. Insa o televiziune serioasa a captat pe o inregistrare a revoltelor din Egipto imagine ce pare fantoma unui calaret. Ce trece prin mijlocul demonstrantilor.

Si nu numai ca trece, dar pare ca-i si supravegheaza. Egiptul a fost totdeauna un taram al misterelor, spun reporterii de la MSNBC, care au surprins joi noapte imaginile respective.


Interesanta este si culoarea calului, cu o tenta galbui-verzuie, ceea ce i-a facut pe multi sa remarce o asemanare cu unul din calaretii Apocalipsei: "Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal galben-verzui şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ." (Capitolul 6)


In imaginile de mai jos se poate vedea secventa respectiva, despre care scepticii au spus ca este o lumina reflectata, probabil de la anumite flacari care ar fi fost prezente in imagini, iar obiectivul le-a captat:

"Extraordinar este faptul ca in imaginea respectiva, calaretul fantomatic poarta o gluga si pare a fi infasurat intr-un soi de giulgiu, exact ca si in reprezentarile imaginilor apocaliptice. Probabil ca multi vor spune ca este un trucaj, ca sunt suprapuneri, desi ca,era este una digitala, deci este exclusa o suprapunere cum ar fi fost posibila la o caseta cu banda magnetica.


Se vorbeste si despre o reflectie a luminii, sau a unor flacari dimprejur. Ramane sa fie analizata de specialistii in tehnici video. La fel de interesant este si textul biblic ce descrie acest calaret si contextul respectiv, parfe a fi exact ceea ce se intampla acum, iar a patra parte a pamantului ar putea fi intreaga lume islamica", comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, expert in paranormal si in misterele lumii actuale.


sursa agentia.org

4 comments:

Una dintre cele mai grave facaturi. Ne credeti retardati? Cu ce ati filmat cu telefonul nokia 3200? Si in plus biblie? apocalipsa?
Terminati cu prostiile mai flacai, nu exista asa ceva, nu mai panicati populatia degeaba asta decat daca nu cumva asta va este intentia, asta daca nu cumva stiti de care parte a baricadei va aflati, aceea care baga teroarea in populatie, pentru ca cu fricile si cu urile noastre va alimentati voi ... An.unna.ki, sfarsiut vostru ca specie este foarte, foarte aproape, va multumim pentru gene, pentru evolutie, va ioubim asa cum voi nu sunteti in stare, dar e momentul sa renuntati la mascarada asta, pentru ca suntem multi razboinici ai luminii care nu au frica voastra....

tu esti atent?am filmat eu?
esti dus, si apropo de annunaki..mersi pt gene dar plecati?
impusca-ti parintii atunci

Doar "pare". La o observare atenta, distanta dintre calaret si capul "calului" este mult prea lunga si nefireasca. Calul nu merge niciodata cu gatul si capul intinse in linie dreapta, ca felinele bunaoara.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites