Saturday, February 5, 2011

DE CE NU PARTICIPA ROMANII LA PROTESTE

Share/Bookmark

ZICE LIBERTATEA:

Un studiu arată că românii nu participă la proteste de frica jandarmilor

4 Februarie 2011, ora 16:29
Mareste fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

Foto: Libertatea / Românii se tem foarte mult de jandarmiConform unui studiu realizat de Platforma Civică, românii nu participă la greve de teama violenţelor organelor de ordine, informează Antena3.ro.

Barometrul atitudinii civice realizat la sfârşitul anului 2010 arăta că unul dintre principalele motive pentru care românii ezită să ia parte la acţiunile de stradă organizate de sindicate este teama de agresivitatea organelor de ordine. Frica românilor este cu atât mai îndreptăţită cu cât Jandarmeria a decis să achiziţioneze puşti, pistoale mitralieră şi grenade fumigene.

Alte motive invocate se referă la înăsprirea legislaţiei, dar şi la frica de a nu fi dat afară dacă protestează împotriva guvernanţilor.

Realizatorii studiului subliniază faptul că atitudinea ostilă a guvernanţilor faţă de caracterul revedincator al grevelor, precum şi abordarea agresivă a actualului regim faţă de manifestările de protest ce au avut loc în cursul anului trecut - inclusiv în cazul ciocnirilor violente dintre pensionari şi jandarmi - ridică serioase semne de întrebare asupra motivelor pentru care există o intenţie de înarmare a Jandarmeriei cu aproape 5 milioane de cartuşe.



IO SINCER NU CRED. Io cred ca romanu nu participa la proteste de lene. si de lasitate. Nu de frica. Pur si simplu sint lenesi si lasi si nu au chef sa se bage in nimic ce le deranjeaza asa zisa liniste sufleteasca. Bineinteles ca, asa cum spune zicala populara, dupa cum iti asterni asa dormi.

Si bineinteles ca gena traca din noi mai iese din cind la suprafata demonstrind lumii ca cei mai buni luptatori din lume sint ai nostri (vezi revolutia, legiunea, sumanele negre, etc)

Daca nici mortile copiilor din cauza drogurilor legale- afacere personala a lui base si a curvei/ tiganca/ vrajitoare de udrea nu trezeste romania, nici micsorarea slariilor, NIMIC nu cred ca mai poate trezi aceasta natie amortita.

A WORD OF ADVICE for sheeps tho':

Become Lions!




2 comments:

Nici eu nu cred ca din cauza fortelor de ordine oricare ar fi ele!

clar
cred ca o sa lansez ceva Liga Mamelor in Actiune

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites