Monday, December 20, 2010

DESPICABLE ME-COMEDIE ADORABILA

Share/Bookmark

Universal Pictures şi Illumination Entertainment vă invită la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticălos / Despicable Me. Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticălos este povestea celui mai mare super-ticălos care îşi găseşte naşul când în viaţa lui intră trei fetiţe inocente.

Într-o suburbie fericită înconjurată de gărduleţe albe şi tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neştiut şi nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporţii astronomice. O să fure luna! (da, luna!!).

Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloşii. Înarmat cu un arsenal de raze care micşorează, îngheaţă, şi ajutat de o flotă de vehicule de război în stare permanentă de alertă, Gru seceră tot ce-i stă în drum. Asta până în ziua în care dă piept cu voinţa uriaşă a trei fetiţe orfane care se uită la el şi văd ceea ce nu mai văzuse nimeni: un potenţial tată! Cel mai malefic răufăcător din lume a dat peste cea mai mare provocare din viaţa lui: trei fetiţe pe nume Margo, Edith şi Agnes.

sursa filmehd



Testeaza viteza conexiunii Internet in acest moment si vezi daca filmul iti va merge optim!

bani acasa
Ti se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni
Descarca ultima vesiune

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites