Tuesday, October 12, 2010

Incredibil, dar oribil!

Share/Bookmark

Duminică, 10.10.10, EBA i-a dus unui vrăjitor din Beirut hainele în care a murit mă-sa mare, pentru "magie neagră"!!!

Duminică, 10.10.10, s-a întîmplat ceva ieşit din comun: fiica mai mică a lui Traian Băsescu a zburat pînă la Beirut (Liban), la un vrăjitor pe nume Zeim, căruia i-a dus hainele în care a murit bunica ei, un album cu fotografii şi o sacoşă plină cu bani (geantă Louis Vouiton)!

Scena este absolut reală, fiind văzută de mai mulţi oameni care stăteau la coadă să intre la arab, inclusiv români (printre aceştia era şi... Cătălin Botezatu, care şi în România face chestii din astea, vizitînd o vrăjitoare din Chitila). EBA era însoţită de un tînăr cam slinos, se pare că SYDA. Ea şi vraciul au vorbit ceva pe franţuzeşte. Fata se grăbea.


Martori oculari ne-au relatat că arabul a spus: "Staţi liniştită, că le rezolvăm pe toate. Tot acolo locuiţi?" - "Da, la Riviera. Acolo aşteptăm, la Beach Club". EBA era obosită şi foarte agitată. Avea ochelari negri şi părul strîns într-un coc mic, în vîrful capului, ca o sărmăluţă. După acest scurt dialog (cam 15 minute), EBA şi tînărul au plecat, iar vrăjitorul a închis "cabinetul", pentru o jumătate de oră. Acesta e cunoscut ca un personaj malefic, care invocă spiritele morţilor.

El e în vîrstă de cca. 50 de ani şi are o vilă somptuoasă, fiind foarte bogat. Care e motivul pentru care EBA a luat avionul şi s-a dus pînă în Capitala Libanului? Iată ce s-a întîmplat. Ţineţi-vă bine! Înainte de a părăsi această lume, mama lui Băsescu a spus că ea moare cu ceva pe suflet, fiindcă fiul ei face rău la oameni. A mai mărturisit că a avut un vis straniu: Crăciunul nu va fi Crăciun pentru el.

Cu alte cuvinte, nu-l apucă, sau, dacă îl apucă, va fi rău. Aşa că familia Băsescu, probabil sfătuită şi de ţiganca din Pleşcoi, a decis ca EBA să apeleze la farmazonul arab, care invocă spiritele celor decedaţi, pentru a o descoase pe bătrînă cu privire la ceea ce vede ea, acum. Aţi priceput ce nebuni şi primitivi conduc România? În loc s-o lase pe biata bătrînă să-şi doarmă somnul de veci, o torturează şi după moarte.
Şi încă ceva: Băsescu vrea să facă, şi el, o deplasare la Beirut, pentru a se vindeca de cancer, cu ajutorul vrăjilor!


2 comments:

nu cred... :| prea de tot
si Basescu are cancer??.......

asa se zice, ca are cancer la ficat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites