Tuesday, September 28, 2010

Extratereştrii au dezactivat rachetele nucleare din SUA

Share/Bookmark


Extraterestru

Extraterestru

Şase foşti piloţi din armata Statelor Unite ale Americii au făcut câteva dezvăluiri şocante în legătură cu acţiunile extratereştrilor pe planeta Pământ.

Americanii susţin că fiinţe de pe altă planetă au aterizat, s-au infiltrat în centrele de lansare ale rachetelor nucleare din Marea Britanie şi SUA şi au dezactivat armele.

Potrivit The Telegraph, cei şase bărbaţi susţin că extratereştrii au dezactivat arme nucleare în mod repetat din 1948 până în prezent. Cei care au făcut aceste dezăluiri acuză guvernelor celor două ţări pentru faptul că încearcă să ţină secrete astfel de informaţii.

Foştii piloţi americani au ajuns la aceste concluzii după ce au discutat cu 120 de membrii ai armatei care au ieşit la pensie. Informaţiile pe care le-au colectat ar demonstra că extratereştrii ar fi aterizat ultima dată în urmă cu şapte ani. Scopul americanilor este acela de a convinge guvernele celor două ţări să recunoască faptul că ştiu despre acţiunile extratereştrilor de pe Pământ.

"Armata Statelor Unite minte în legătură cu OZN-urile şi eu pot să dovedesc acest lucru" a declarat, potrivit sursei citate, căpitanul Robert Salas. Acesta din urmă susţine că a văzut un OZN survolând cerul, în 1967, la un buncăr pentru rachete nucleare din Montana, . "Eram la datorie când am văzut obiectul plutind deasupra bazei. Rachetele au fost dezactivate imediat. Acelaşi lucru s-a petrecut la o altă bază la o săptămână după aceea. Se pare că extratereştrii sunt foarte interesaţi de armele noastre de distrugere în masă" a spus Salas.

Astfel de evenimente au fost raportate totodată şi în Marea Britanie. Teoria celor şase piloţi americani este susţinută şi de colonelul Charles Halt, din armata britanică, care susţine că în urmă cu 30 de ani extratereştrii au coborât într-o bază militară de la Bentwaters, în interiorul halei de depozitare a rachetelor nucleare.

Reprezentanţii oficiali ai celor două ţări nu au făcut niciun comentariu deocamdată în legătură cu teoriile foştilor militari.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites