Saturday, October 2, 2010

Aşa vor fi grupate statele lumii

Share/Bookmark


2 Octombrie 2010
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Noua ordine mondială plasează România în statele «de frontieră», existând riscul să fie înglobată de alte ţări, mai puternice, a informat revista Newsweek.

Celebra publicaţie Newsweek susţine, într-un amplu material publicat recent, că a venit timpul să renunţăm la multe dintre noţiunile pe care le aveam despre felul în care se organizează umanitatea.

“Peste tot în lume se vor crea alianţe globale mult mai complexe. Acolo unde, în trecut, diplomaţia definea frontierele, astăzi, istoria, rasa, etnia, religia şi cultura vor fi criteriile pe care se va baza împărţirea lumii”, susţine Newsweek.

(Apasă pe imagine pentru detalii)

“România se numără printre ţările care în viitor ar putea să lupte pentru autonomia lor împotriva zonelor de influenţă care vor să le acapareze”, afirmă, în revista Newsweek, profesorul Joel Kotkin. România se află în grupul “statelor de frontieră”, alături de Belgia, Cehia, Ungaria, Irlanda sau de Marea Britanie. La rândul ei, Moldova e plasată în zona noului Imperiu Rus. Articolul susţine că aşa-numitele “legături tribale” (în care sunt incluse rasa, etnia şi religia) sunt, în prezent, “mult mai importante decât graniţele”.

“Graniţele acestei lumi noi vor fi variabile, putând să se schimbe de-a lungul timpului”, iar “ceea ce le uneşte pe toate sunt legăturile definite de asemănările dintre ele, nu de geografie”.


2 comments:

Teoria conspirationista semi masonica ce nu are cum sa fie pusa in practica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites