Friday, July 16, 2010

Porcul de Sorin Oprescu fură cot la cot cu Mafia lui Băsescu

Share/Bookmark


1 KM DE BULEVARD ÎN CAPITALĂ VA COSTA 12.000.000 DE EURO! Nu mai constituie un secret pentru nimeni faptul că între Alcoolicul Naţional, Traian Băsescu, şi felcerul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sînt legături de tip mafiot. Sorin Oprescu a preluat, sub aripa sa protectoare, Mafia din Primăria Generală, a lui Băsescu şi Videanu, precum şi pe asfaltatorii abonaţi, permanent, la contracte oneroase.

Printre şmecherii "de succes", abonaţi la plumbuiri şi reabilitări stradale, se află SC "Tehnologia Radion" SRL, patronată de Theodor Barna, un apropiat al Mafiei PDL-iste controlate de Traian Băsescu, de Elena Udrea şi de primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă. Firma lui Theodor Barna a pus mîna pe un contract cu Primăria Generală a Capitalei pentru reabilitarea B-dului Aviatorilor, care se va derula în două etape. Prima etapă, cea cuprinsă între Ambasada Chinei şi Piaţa Charles de Gaulle, a început din data de 17 mai 2010 şi va costa peste 18 milioane de lei noi.

Acest tronson are o lungime de aproximativ 1,5 km, ceea ce înseamnă că Primăria Generală a Capitalei construieşte 1 km de bulevard cu aproximativ 12 milioane de euro, un adevărat record mondial! Marea dificultate a construcţiei constă în dislocarea plăcilor de granit care au constituit structura de rezistenţă a carosabilului. În locul acelei structuri, firma "Tehnologica Radion" SRL pune un covor de nisip şi pietriş, care va ceda nu peste mulţi ani.

Şi bordurile de granit sînt înlocuite cu altele, din beton, de o calitate şi o rezistenţă inferioară. În ceea ce priveşte granitul înlocuit, probabil bandiţii îl şlefuiesc şi apoi îl exportă în Occident. Contribuabilul bucureştean, în plină criză, dispune de suficienţi bani pentru a îngrăşa conturile Mafiei PDL-iste. Etapa a II-a va costa ceva mai puţin. Surse din Primăria Generală a Capitalei ne-au semnalat că este vorba de aproximativ 10 milioane de euro. Vom reveni.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites