Monday, May 3, 2010

BACK FROM MOECIU






M-am intors aseara din tabara de la Moeciu, unde lama a dat prima parte din invataturile legate de transferul de constiinta PHOWA.
Ca impresii generale, sangha din romania lasa de dorit, as usual, noroc cu practicantii unguri care ridica mult vibratia prin disciplina si bun simt, si cei citiva practicanti seriosi din tara, care au fost dulci, smeriti, si luminosi ca orice practicant adevarat.


Despre infatuatii din Bucuresti care nu stiu nici macar sa salute, si care cred ca sint foarte sus spiritual, dar pe care orice copil ii bate la curu' gol, numai scirba(nu vorbesc de practicantii tru, care sint ca floricelele de primavara in desErt-rari de tot, dar se dezvolta totusi in conditii neprielnice).

Peisajul este de vis la Moeciu de sus si in imprejurimi, si am descoperit o manastire superba aflata pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, ctitorita in intregime de o familie umila dintr-un sat sarac, oameni nu bogati, care au muncit toata viata la cimp, si muncesc si acum la aproape 70 de ani, singuri, in pustia muntilor, unde calugarii ce au fost invitati sa stea in ctitoria lor-un adevarat hotel superb-au dat bir cu fugitii, ca deh, e greu sa stai in creierul muntilor.

Manastirea este asta, iat tanti Lucica care la 70 de ani coseste finul si gateste si face totul SINGURA ci u o mina beteaga, este prin simplitate si frumusete sufleteasca un adevarat maestru spiritual.

Despre self made masters a vorbit si lama care, ca si noi toti, nu intelege cum unele persoane-gen GM-care au fost citeva luni prin India, Tibet and so on and so forth, se autoproclama maestrii spirituali si isi permit sa predea invataturi atit de grele ca PHOWA, fara sa aiba autoritatea spirituala de a o face.
Mda, prostia e a celor ce dau bani ca sa se duca la cursuri copiate din carti, dar this is another story.
(Maestrul meu nu a dat nume).

All in all a fost frumos, cu toate ca atacurile flyersilor dizlocati de mantre si sunetul instrumentelor rituale,nu au lipsit. Partea a doua in weekendul urmator.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites