Wednesday, May 5, 2010

DROGURI.POSESIE.BATAIE


MOTTO:

We will destroy your four pillars.

We will brand your preferiti and sacrifice them on the altars of science,

Then bring your church down upon you. Vatican City will be consumed by light,

A shining star at the end of the Path of Illumination.

–Mr. Gray’s (the unknown assassin) threat, Angels and Demons


Intotdeauna cind vad un conflict pe strada sar. Fie ca este vorba despre o femeie abuzata, un copil batut, o bataie generala. Se cheama constiinta civica si sper ca intr-o zi si romanii sa o aiba.
Exista insa o singura ocazie in care dau inapoi.Cind persoana care agreseaza este drogata.
Am observat cu mare atentie, facind parte dintr-un grup de cercetare, cum reactioneaza drogatii-si desigur, prin drogati nu ma refer la cei care au fumat iarba-in cazul unui conflict.
Devin altcineva.

Ce conexiuni se fac in plus, ce conexiuni nu se mai fac in creierele lor, de cei ce se drogheaza de bunavoie sau sint drogati cu forta, devin altceva decit oameni. Ce devin de fapt? Ce se intimpla cu umanitatea lor, si cine ii ocupa? Cu cine se infratesc prin simpla ingerare de dorguri, de armata americana, cea rusa si poate si altele isi drogheaza soldatii de elita pentru ca ei sa execute fara murmur ordine patriotice gen uciderea civililor in mod special a copiilor nevinovati?

Isi mai aduc aminte soldatii dupa? Ce demoni le iau in posesie sufletele, ce porti se deschid si oare cei posedati astfel isi mai revin vreodata?

Faptul ca acum noua generatie de soldati este alcatuita din drone ma face sa cred ca totusi umanitatea din soldati mai revine din cind in cind la suprafata dupa terminarea efectelor drogurilor. Nu te poti bate cu un drogat, deoarece nu ai nici o sansa-daca il ranesti, nu simte, daca implori nu aude, daca apelezi la ratiunea sa, nu faci decit sa infurii flyerul/divolul din el.

De ce sint atit de raspindite drogurile inlume, si in ce vor cei ce le raspindesc-a.k.a. guvernele tarilor-inclusiv a noastra, sa ne transforme?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites