Monday, November 16, 2009

NOI DOVEZI IN CAZUL VACCINULUI GRIPEI PORCINE


PE SCURT:

La inceputul anului un transport de vaccin impotriva gripei sezonale a fost trimis de firma BAXTER la institutul de cercetari din Praga, pentru teste. Cei de acolo au observat ca animalele li s-au contaminat cu virusul gripei aviare si a trebuit sa le omoare.
Incercind sa ceara o explicatie de la BAXTER, acestia au recunoscut ca au trimis un transport contaminat din "greseala".
Mai departe cercetatorii praghezi si televiziunea POLONEZA, s-au dus la BAXTER, in Viena pentru a primi explicatii.Acolo nici unul dintre oficialii firmei nu a vrut sa discute cu ei.

Ministrul sanatatii din Austria a afirmat ca materialul era contaminat, datorita unei greseli circumstantiale-cuvinte multe si grele.
Dar o jurnalista austriaca -Burgermesiter -a cercetat mai mult si a aflat ca vaccinul final va fi facut din materiale CONTAMINATE.

"eSTE exclus" spune ea "ca 72 de kg sa fie contaminate din greseala, deci aceasta contaminare voita s-a petrecut pentru a se extrage materialul pentru vaccin"

Ea a dat statul in judecata, dar acum citeva saptamini procurorul general al Austriei i-a inchis dosarul.

Sa nu uitam ca producatorii de vaccinuri NU ISi ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU EFECTELE SECUNDARE ALE ACESTORA. Oare de ce????
Ei au efectuat presiuni asupra guvernelor CARE AU SEMNAT CA ISI ASUMA ACEASTA RESPONSABILITATE.
Ce se intimpla acum in Ukraina nu este o intimplare.

Mai mult, pe siteul www.eswi.org-situl oamenilor de stiinta europeni ce lupta impotriva gripei, exista un material din ianuarie 2009 despre o pandemie a gripei porcine.DECI BAIETIi STIAU SI NE-O PREGATEAU.

DE FAPT INVERS-sTIAU PeNTRU CA NE-O PREGATEAU!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites