Monday, October 12, 2009

TOP 10 FAKE BEAUTIES































































































































OK! Gata! NO MORE! M-am plictisit de toate fandositele de plastic care fac milioane de dolari pen'ca niste unii au primit spaga -la inceput -sa zica despre ele ca sint sexy, apoi plasticizatele s-au plasticizat si mai mult, apoi prostimea a si inceput sa creada ce scriu tabloidele.

Hello people, sper ca vedeti ca si mine cit de BORITE sint fetele astea.
Pentru cine nu stie dati un search cu pozele DINAINTE. Sau FARA FARD. Si chiar si acum sint hidoase.

1-VICTORIA BECKHAM

aschilambica, doua bete infipte in 2 baloane de silicon. Never smiles. Never sings. Death on two legs cred ca i s-ar potrivi mai bine as a nickname.


2-SARAH JESSICA PARKER
fata nu e proasta, joaca simpatic, dar e ORIBILA.E ok sa fii oribil, nu toti putem fi printesa Diana.Dar se crede super misto si toate adolescentele viseaza sa ajunga ca ea. Trezirea proastelor!

3-KATE MOSS
cind ii vad pozele drogatei asteia care a luat tot mapamondul la rind ca sa si-o traga, imi vine sa vars. Clar, cea mai buna cura de slabire e sa-ti pui in fata mesei de la bucatarie o poza cu scirba englezeasca.Da, stim Kate. Designerii te-au relansat de mila si pen'ca ti-o tragi intr-un fel. Ur time is up! Calugareste-te.

4-KHLOE KARDASHIAN
Ok acum chiar nu vreau sa fiu rea. Khloe nu e cea mai proasta, fandosita sau nonvaloare dintre fetele Kardashian. Totusi, e nashpa rau. Again, nu ar fi o problema daca nu am fi obligati sa o vedem peste tot la teveu, in reviste, pe net.Fatza de cal corcit cu porc nu te ajuta draga. Mai bine ai face un master in astrofizica ceva, poate iti descoperi vreun talent real.

5-JULIA ROBERTS
Respect pentru ea ca actrita. E urita rau however. Rau de tot! De ce dracu i se tot zice 'frumusica'? Adica in afara de filmul ala cu curvele de trotuar care ajung mari doamne, DE CE???

6-ANDREEA MARIN
Minca-o-ar mama.Ea e preferata mea. Nu stiu zau de unde sa incep. De la gusha adobephotoshopata? La nasul lung si strimb corectat again prin metode tehnice? La dintii lopata pe care finally si i-a inlocuit? Acshientul moldoghinesc si parshivenia specifica? Cu adevarate e o zina. Zina cea rea!

7-GERRI HALLIWELL
Fata e haioasa, danseaza bine si isi vede de treaba ei agatind multimilionari la Saint Tropez. P'orma cind ii termina ii inlocuieste cu unii mai bine dotati. La portofel. Totusi, intreb si io ca proasta. De ce naiba aia nu agata curve mai frumoase? Gerri e si hoasca deja. Si a devenit femeia snur fara tite fara cur.Sorry nu vazusem ca si-a pus silicoane.

8-JENNIFER ANISTON
N-o suport. Cel mai bun exemplu de cum o fata URITA CU DRACI devine un sex simbol. E si proasta cu spasme ca actrita. Complet fada. Singurul ei merit, si trebuie sa i-l recunoastem este ca se tine de sala. Corpul ei o arata.
Pentru cei ce vor sa ma contrazica o recomandare-priviti-i nasucul si barbitza operate de fo' cinshpe mii de ori. DEGEABA!

9-CAMERON DIAZ
Vazuta de departe Cameron pare draguta. Are un corp suplu care o avantajeaza, un par blond pe care e bine ca si-l poarta cit mai pe fata iar camera ii filmeaza mereu fundul, care-cu toate ca e plat-nu e oribil. Baieti destepti. Cind din greseala, trebuie sa ii vedem gura ce zici ca e din 'salad fingers' desenele animate de groaza-sau nasul de negresa, se schimba treaba.

10-ANDREEA ANTONESCU
O cioara vopsita. Nu ma intelegeti gresit. Am avut prieteni tigani. Da' aia nu se vopseau blond si nu se dadeau romani,.erau mindri de mostenirea lor genetica. Cioara asta blonda, crede ca daca iti pui suvite puisor, dai din cur si te scalimbai fara sens la teveu devii o doamna. EPIC FAIL!

BONUS-MARIAH CAREY
Nu cred ca aici ma va contrazice cineva. Mariah care are cele mai mari basini in cap EVER-o depaseste chiar si pe J.LO-arata rau de tot. Nu ma credeti pe cuvint. Cautati trailerul de la cel mai nou film al ei unde apare nefardata. Cei slabi de inima evitati!

2 comments:

Sa o vezi pe Andreea Raicu. O dezamagire totala. Am vazut-o la aeroport in carne si oase(ce-i drept mai mult oase)

arata cam buhaita fara makeup, e drept...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites