Friday, October 16, 2009

DESPRE FEMEILE PROASTE





















Baietii, dragii de ei, in ziua de azi nici nu mai au curajul sa se dea in autobuz mai la stinga, ca nu cumva sa atinga din greseala curu' unei doamne-cur de altfel atins in toate pozitiile si perforat cu drag de fiecare data cind unu cu bani cotizeaza. La servici, nici gind sa-i deschizi colegei usa, ca sare ca e discriminata. La fel si pe sosea-daca-i explici unei dudui-da, accentul e pe prima silaba-ca tre' s-o ia la stinga, e vai si amar. Ce daca nu vazuse din spatele bretonului blond?Ea e o doamna si tu esti un porc misogin.
De mine ca sa mai zic...e ca in chestia cu evreii si Maia Morgenstern. Maia a fost facuta antisemita ca a jucat in 'Patimile lui Iisus'.Hello?Cum dracu sa fii antisemit daca esti evreu? E o contradictie de termeni. Dar extrapolind, evident ca daca esti impotriva prostiei feminine si esti femeie, nu poti fi misogina; esti 'nespirituala'.
Si pentru ca nu exista termen specific la feminin, doresc o clarificare semantica. Misoginia sau misoginismul feminin se chiama realism.


V-am spus c-o ador pe Badpitzi? Dar pe Pamela Anderson singura pitzipoanca ce face misto de ea insasi la greu? Dar pe Don Juan care ii explica lui Castaneda ca cea mai mare calitate a luptatorului e sa nu se ia niciodata in serios?Da?dAa? Atunci ati inteles deja care este the main topic of this blog.
Si daca nu, declar acum tare si sus si mai R A R si pentru cei mai lenti-de fapt cele mai l e n t e -ca pe acest blog nu exista dumnezeu.Nu exista spiritualitate. Nu exista complexul PaceLuminaIubire!

P.S-exista acolo printre cele 11 carti ale lui Castaneda un citat care explica de ce si in ce sens..Bon Voyage!
P.S.2-ma intreb de ce DOAR f e m e i l e p r o a s t e s-au ofuscat citind postul meu despre femei proaste, iar cele destepte nu?
Desigur, era o intrebare r e t o r i c a.

7 comments:

misogin-barbatul care uraste femeile la fel de mult cat se urasc ele intre ele

Si care sunt femeile destepte? :D

@adrian-interesant..asa e
@wanna-cele care nu rid de greselile lor si se iau in serios mereu, fara sa invete nimic

salut, karma!
am intrat sa vad ce mai e nou pe la tine si... constat ca fiecare blogger are cate o obsesie care, pare-se ca se acutizeaza in timp.
Oreste avea obsesia sectantitilor, adversarilor manipulati de nu stiu ce guru, iar tu... obsesia femeilor proaste.
Un psiholog bun ar putea explica care sunt cauzele acestei probleme.

Ma uimeste cum o tipa ce, la prima vedere (si la a doua, ba chiar si la a treia privire) iti da impresia ca este de fapt baiat, a dezvoltat o obsesie numita "femei proaste".
Ma intreb daca intr-adevar esti femeie, cum arati... in general, toate femeile urate uras genul din care fac parte.
Daca esti femeie si nu esti urata, atunci sigur nu ai sex appel si ai o parere foarte buna despre tine.

Daca esti baiat se explica totul de la sine, nici nu mai e nevoie de prea multe comentarii.

Ce ma nedumereste este, de fapt, un alt aspect: cum doamne iarta-ma o femeie desteapta nu stie ca prostia nu are gen. Ca, statistic vorbind, nu sunt femeile mai proste decat barbatii, indiferent de domeniul pe care l-am aborda, sunt si femei si barbati proaste/prosti; incompetente/incompetenti; needucate/needucati.

Faptul ca detesti public prostia nu te scoate de sub incidenta ei, ci doar arata un act de bravada gratuit si, evident, inutil.
Mie imi spune ca ceva complexe dau pe dinafara, avand in vedere, ca in viata mea femeile destepte (realmente destepte) nu manifestau ura fata de femeile mai putin destepte sau chiar proaste, ci intelegere si istetimea de a reactiona in contexte similare celor expuse de tine.

acest post era un raspuns personal adresat cuiva anume..nu am obsesii si daca citeai blogul meu de la inceput ai fi vazut ca sint o feminista convinsa..in ceea ce priveste sexappealul meu..well... ce pot spune.cine ma stie stie ca e ilar..dar nu am nevoie sa demonstrez nimanui nimic, esti liber sa crezi ce doresti..multumesc pentru comentarii

daca era personal, ramanea personal, si nu-l vedeau toti. Era intre tine si persoana cu pricina, sau intre tine si tine.

Cred ca hilar este intreg subiectul pentru cei ce te cunosc. Pentru cei ce nu te cunosc arata chiar monstruos.
Nu-ti face nici cinste si nici nu dovedeste ca esti cumva altfel decat cele "citate" de tine.

Daca nu ai nevoie sa demonstrezi nimic atunci de ce incerci cu disperare sa ne arati ca esti desteapta in comparatie cu personajele evocate de tine?

Eu sunt barbat, dar nu am gandit niciodata astfe de urat despre femeie. De ce? Pentru ca m-a nascut o femeie. Nu pot generaliza nici in privinta femeilor vis-a-vis de prostie, curvasareala, vanzare etc. dupa cum nici in privinta barbatilor nu pot generaliza.
Imi pare o ineptie ca cineva sa abordeze astfel un subiect, insa fiecare cu unitatea lui de masurare a prostiei, nu?!

Multumesc pentru raspunsuri.

Curata-ti inima de ura, frica, egoism;
Scuteste-ti mintea de preocupari inutile;
Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa;
Daruieste mai mult si asteapta mai putin;
Iubeste mai mult si ... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema! - spunea candva idolul tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites