Sunday, October 11, 2009

Statuie a Fecioarei Maria care plânge




Foto simbol - NorthFoto

Sute de persoane vin în pelerinaj, în Irlanda, pentru a se ruga la Statuia Fecioarei Mariei, informează ABC News

În localitatea Donegal, din Irlanda, oamenii vin pentru a se ruga la statuia Fecioarei Maria care conform mărturiilor mai multor persoane, a plans. Evenimentul a avut loc în noaptea de 29 septembrie şi a fost prezis de către un clarvăzător, care susţine că are viziuni regulate. Paisprezece oameni au fost prezenţi la altarul amenajat în cinstea Fecioarei Maria, când la scurt timp după ora 8, au declarat că au văzut fulgere în formă de cruce pe cer. Cei adunaţi au afirmat au fost uimiţi de apariţie. Un om din localitatea Ardara, John Boyle, a declarat: "A fost uimitor. Eu sunt încă sub impactul a ceea ce s-a întâmplat. Toţi cei prezenţi au fost impresionaţi." Alte persoane au descris statuia învăluită într-o lumină albastră şi plângând. Clarvăzătorul Joe Coleman a povestit că Fecioara Maria i-a spus în timpul unui mesaj, că va apărea pe data de 29 septembrie, la 8pm.

Apariţii din 1939

Foto simbol - NorthFotoZona în care este amplasat altarul are o istorie ce datează din 1939, când un membru al familiei Ward a povestit că a avut o viziune a Maicii Domnului, care îl ţinea în braţe pe pruncul Iisus. Membrii familiei Ward au spus că au văzut o lumină stralucitoare, în partea de jos a grădinii lor.

Loc nerecunoscut de Biserică

Biserica, însă, nu a recunoscut oficial altarul, ca şi loc de rugăciune. Dar acest lucru nu împiedică sute de oameni din Anglia, Ţara Galilor, Scoţia şi Irlanda să călătorească în zona pitorească în fiecare an, pentru a se ruga noaptea.

Statuia albă a Fecioarei Maria este amplasată pe o stâncă dintr-o zonă de o frumuseţe uluitoare. Investigaţiile efectuate de către teologi eminenţi nu au ajuns la o concluzie, în ceea ce priveşte zona. Teologul John Gallagher care a vizitat altarul ca urmare a rapoartelor, a declarat: "Cred că există ceva aici. Este nevoie însă de o perioadă lungă de timp pentru biserica să recunoască aceste lucruri."

via cancan.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites