Friday, October 23, 2009

6 SEMNE CA TI-E CASA BINTUITA
















1. SENZATII STRANII

Uneori casa este foarte deprimanta, sau atmosfera ce o inconjoara este greoaie. Deseori oamenii simt ca nu sint singuri. Ei se simt priviti, cu toate ca nu vad nimic, spune D'na Stalling, o clarvazatoare profesionista din SUA.
Daca aveti aceste senzatii, simtiti o fantoma.

2. SUNETE CIUDATE
Deseori se aud batai in ziduri sau in ferestre, in serii de trei-ca 3,6 sau 9 batai la rind. Alte persoane aud pasi, cu toate ca nu mai este nimeni in casa Multi oameni au raportat ca aud usile dulapurilor deschizindu-se si inchizindu-se sau aud sunete de pahare spargindu-se, clopotei ce suna si muzica.

3. MIROSURI NEOBISNUITE

Uneori pot fi parfumuri sau flori ce miros foarte dulce. Altele vin acompaniate de un miros oribil. Deseori acestea sint fantomele rele ce pot fi foarte rautacioase.


4. ACTIVITATE FIZICA STRANIE

Uneori obiectele, ca argintaria, pot cadea de nicaieri sau pietricele zboara prin casa. Luminile se inchid si se deschid. Casa sau mobila se pot zgudui violent ca si cum ai avea propriul tau cutremur personal.


5. ANIMALELE DE CASA SE COMPORTA NEOBISNUIT

Daca avem de-a face cu o fantoma neprietenoasa, ciinii pot urla sau se ascund sub pat, iar pisicilor li se zburleste parul.
Daca apare o fantoma prietenoasa, ciinii incep sa dea din coada, iar pisicile torc, ca si cum cineva le mingiie.

6. IMAGINI FANTOMATICE

Uneori puteti chiar vedea fantoma-luminoasa, parca alcatuita din ceata, sau figuri ce par ca zboara prin aer. Altii vad globuri colorate, iar multi reusesc sa le si fotografieze.

Puteti chiar si sa inregistrati fantomele. Folositi o caseta noua-banda magnetica e mai sensibila-si lasati-o sa inregistreze noaptea, sunetele casei. Puteti fi uimiti de ce o sa descoperiti. Deseori veti auzi voci straine.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites