Thursday, October 22, 2009

SINDROMUL SARUMINA












Citeam un post interesant al
Simonei Tache, despre campania Noi Vrem Respect de la Unirii.
Romanii sufera de importanta de sine.
Nu-i asa ca sintem cei mai....spirituali, buni la pat, godspodari, primitori, prietenosi, inteligenti, geniali, sexy, poeti...etcetc oameni de pe planeta?
SURPRINZATOR, DAR NU!!!!!


Toti credem ca numai din cauza faptului ca am avut norocul incredibil de a ne naste in Romania vom fi automat propulsati in Noul Ierusalim cind vine Messia-care btw tot in Romania e reincarnat cica, fara sa facem nimic.
Ca femeile noastre sint cele mai frumoase din lume-ca sint curve si ca si-o trag pentru a aparea la teve nu zice nimeni nimc. Ca sintem cei main geniali-ok, I 2 luv Tesla. Ca sintem cei mai primitori si prietenosi...sigur, daca iese ceva la afacerea asta.

Nimeni nu se vede asa cum e, pentru ca e mai simplu sa traim intr-o dulce euforie ce ne promite ca undeva, intr-un viitor pufos si roz vom ocupa locul ce ni se cuvine, la dreapta Tatalui.

Intre timp nimeni nu face nimic pentru ca, nu-i asa, noi oricum sintem cei mai tari, iar tara se duce de ripa.
Ok facem. Vorbim, ne dam cu parerea si criticam.
Si spunem lingusitor sarumina celui aflat mai sus decit noi pe scara ce duce la dumnezeul personal (banii, puterea, sexul, religia) si du-te dreacu deschide-mi fa usa celui aflat cu un milimetru mai jos.

Intre timp nemtii muncesc, americanii se motiveaza, francezii calatoresc, chinezii fac bani si japonezii descopera noi tehnologii.
O sa facem si noi toate astea mai incolo un pic, cind o sa iesim la pensie. Poate ca pina atunci se va descoperi si elixirul ce va inlocui delasarea cu dorinta de a darui.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites