Wednesday, February 16, 2011

LEAPSA EZOTERICA




Share/Bookmark

M-am gindit sa inventez si eu o leapsa, just for fun..bineinteles nu putea fi decit una ezoterica.
Si iata ce a iesit:

1-DACA AI FI O
CARTE DE TAROT, CE AI FI SI DE CE?

Sint Nebunul, in continuu pe duca, asamblind o noua lume, sarind fara nici un plan pina ce intr-o zi daca nu o sa mai am putere sa asamblez alta lume pina pe fundul prapastiei, o sa ma zdrobesc de ea.

With all his worldly possessions in one small pack, the Fool travels he knows not where. So filled with visions and daydreams is he, that he doesn't see the cliff he is likely to fall over. At his heel, a small dog harries him (or tries to warn him of a possible mis-step).


At #0, the Fool is the card of infinite possibilities. The bag on the staff indicates that he has all he needs to do or be anything he wants, he has only to stop and unpack. He is on his way to a brand new beginning. But the card carries a little bark of warning as well. Stop daydreaming and fantasizing and watch your step, lest you fall and end up looking the fool.


2-DACA AI FI O RELIGIE CARE AR FI ACEEA?

Urasc religiile institutionalizate si ce au devenit ele as mainstream...totusi
buddhismul vajrayana subliniaza independenta cautatorului si inexistenta conceptului de dumnezeu care a sclavagizat natiuni.

3-DACA AI FI O MEDITATIE CARE E ACEEA?

Bija Mantra fara discutie...in momentele in care nu ai timp-si viata moderna ne preseaza pe toate partile-ai nevoie de un scurtcircuit..acesta este bija, forma vocala a divinitatii.....
Facind in continuu japa(rugaciunea cu silaba saminta) in timp mintea se transforma, apoi corpul devine cel al divinitatii si in final si intreg universul din jur devine divinitatea aleasa.

Pentru crestini recomand cu caldura rugaciunea inimii DAR NUMAI DE LA UN PREOT CARE O PRACTICA SI ARE TRANSMISIE PE EA.



4-DACA AI FI O POEZIE MISTICA PE CARE AI ALEGE-O?

Mawlana Jalal-al-Din Rumi

"Come, come, whoever you are.
Wanderer, worshiper, lover of leaving
It doesn't matter.
Ours is not a caravan of despair.
Come, even if you have broken your vows a thousand times.
Come, yet again , come , come."
Mawlana Jalal-al-Din Rumi


5-DACA AR FI SA FII UN SFINT/BUDDHA/RAV/FIGURA MITICA CINE AI FI SI DE CE?


P'asta am gindit-o mult..probabil pentru ca contrariile se atrag si nu am nici o legatura cu trasaturile ei de caracter, imi doresc sa fiu Yeshe Tsogyal.
Despre ea
aici, aici si aici.

6-DACA AI FI UN NUMAR CARE TE-AR INCINTA?

6 as
numar tantric. CIntaret, mistic, dansator,magician, tantric se bucura de viata din plin. Uneori da pe afara....

7-DACA AI FI UN CINTEC SACRU CARE E ACELA?




8-DACA VIATA TA AR ATIRNA DE O PRACTICA/RUGACIUNE CE TREBUIE SA SE IMPLINEASCA RAPID, CE AI FACE?

As repeta Numele Sfint, oricare ar fi acela: Hashem, Allah, Iisus, Buddha, tare si din toti rarunchii, pina cineva acolo sus m-ar auzi..




O dau mai departe oricui are chef sa se joace, dar mai ales mihaelei, shakukai, lui darias, loveguritzei si liei, care mi se pare foarte prozaica si nu cred ca face de astea, dar pentru ca realizeaza muuuulte lucruri sint curioasa cum le materializeaza , ce fel ezoteric adauga la supa ei de pui pentru suflet.

Sa nu uitam domnii, marian daca ai chef sa te joci esti invitatul meu si domnul rotaru(dar nu cred ca are timp si in plus este foarte introvertit), si bineinteles vasko, daca nu te omoara drumurile si antrenamentele..

1 comments:

Multumesc foarte mult pentru ca te ai gandit la mine si apreciez, voi raspunde cu drag , insa va trebui sa citesc putin inainte pentru ca necesita o minima documentare , asa ca imi voi permite un timp pentru a intelege ce raspunsuri mi se potrivesc .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites