Tuesday, February 15, 2011

Parintele Arsenie Papacioc a fost internat in spital. Sa ne rugam pentru sfintia sa!

Share/Bookmark


EXCLUSIV: Părintele Arsenie Papacioc a fost internat în spital EXCLUSIV: Parintele Arsenie Papacioc, duhovnicul manastirii Sf. Maria din Techirghiol a fost internat astazi la Spitalul Judetean Constanta. Potrivit medicilor, parintele acuza o stare generala de rau, provocata de probleme urologice mai vechi, agravate de virsta inaintata a pacientului, care are 97 de ani. El a suferit o operatie de prostata tot la Constanta, in urma cu 12 ani. Duhovnicul a fost internat pentru 2-3 zile in Sectia Urologie, unde va fi tinut sub observatie si ii este administrat un tratament medicamentos. Medicii au caracterizat starea lui ca fiind buna.

Autor: Sorin PANAITE


4 comments:

Of, Doamne, uite-asa se duce generatia lor si ramane asta a Preafericitului Daniel!!!!
Chilian zice:
"Puţini au rămas cu harul
De-a ţi-l da pe Dumnezeu
Atunci când te rupe viaţa
Alinarea vine greu.

"Au rămas părinţi cucernici
Prea puţini şi prea ades
Ei au sfărâmat altarul
Doamne, lacrimi au cules"

frumos spus...o sa vina ca un shock probabil, dar eu l-am cunoscut pe daniel pe vremea cind era ucenicul parintelui cleopa la sihastria...CEL MAI BUN UCENIC al lui...cit a trait parintele nu a avut curaj sa-i iasa din cuvint...dupa aia s-a intimplat ceva

Ti se pare normal ca tabloul PF Daniel sa fie pus in biserici si intr-o biblioteca a unui municipiu? Oare el stie, sau altii au "treaba" cu cultul personalitatii ?

tabloul patriarhului sta in mod OBLIGATORIU in orice biserica, desupra jiltului patriarhal..asta nu inseamna ca mie mi se pare normal, dar este regula ecleziastica, si pe vremea lui teo la fel se facea....
in biblioteci, daca nu este biblioteca donatie sau ctitorie a sa nu mi se pare normal..dar ce mai e normal in biserica in zilele noastre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites