Wednesday, July 14, 2010

RETETA MINUNE A PARINTELUI ELEFTERIE

Share/Bookmark

Tratamentul-minune care a vindecat-o de cancer pe Monica Tatoiu a fost creat de parintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Manastirii Dervent din Constanta. Leacul a ajuns la ea prin intermediul ploiesteanului Dumitru Botosaru.

CAUTATA. Manastirea Dervent e vizitata de mii de credinciosi  pentru minunile despre care se spune ca se petrec aici
CAUTATA. Manastirea Dervent e vizitata de mii de credinciosi pentru minunile despre care se spune ca se petrec aici
TAMADUITOR. Parintele Elefterie a trait intre anii 1900-1990 si a  creat retete unice pe baza de plante
TAMADUITOR. Parintele Elefterie a trait intre anii 1900-1990 si a creat retete unice pe baza de plante

Povestea parintelui Elefterie de la Dervent este un miracol in sine, de numele lui fiind legate numeroase vindecari. Se spune ca Elefterie a fost dus, la trei ani, paralizat la Dervent, unde era "Crucea de leac", o troita cu puteri tamaduitoare. A dormit langa ea si a doua zi s-a trezit vindecat.

A facut Facultatea de Medicina in Grecia si a studiat tratamentele naturiste, devenind, in timp, "medicul fara bisturiu" care vindeca aproape orice. A incetat din viata in 1990, la 90 de ani. Leacurile sale mai sunt folosite si azi. De altfel, Manastirea Dervent este unul dintre locurile de pelerinaj cele mai cautate de credinciosii ortodocsi.

Ploiesteanul Dumitru Botosaru, cel care i-a oferit reteta Monicai Tatoiu, spune ca tratamentul a fost creat de parintele Elefterie pentru barbatii care sufera de noduli tiroidieni. Cu timpul insa s-a dovedit ca tinctura are efecte benefice si pentru femei, dar si in cazuri de tumori maligne. "Vraciul de la Ploiesti", cum este cunoscut acum Botosaru, tine sa o avertizeze pe Monica Tatoiu de pericolul care o pandeste.

"Nu este suficient sa iei un tratament si sa te vindeci. Este o arta sa stii sa traiesti. Monica vorbeste prea mult, pierde energie, energia aceea care se formeaza la nivelul ficatului. Poate de aceea a si avut probleme medicale", explica el.



Am cautat reteta si iat-o:

1.5 kg de miere de salcam
4 g laptisor de matca pur
200 ml de ser fiziologic
300 g polen macinat
150 g tinctura de propolis
Se iau 2 linguri pe zi, una dimineata si una seara.


Botosaru I. Gheorghe - str. Baraoltului nr. 3, bl. 40A, sc. C, ap. 46, Ploiesti, jud. Prahova

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites