Thursday, March 3, 2011

Tratează-te cu antibiotice din natură!

Share/Bookmark


3 Martie 2011 | Articol semnat de Elena Matei
Mareste fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

Durerile în gât sau de măsea, răcelile şi infecţiile pot fi “anihilate” cu succes folosind tratamentele naturiste. Antibioticele naturale au un succes tot mai mare şi, spre deosebire de cele din farmacii, dacă sunt luate “după ureche”, fără recomandarea medicului, nu prezintă riscuri.

Usturoiul te scapă de intoxicaţii

Usturoiul e cel mai puternic antibiotic natural. Distruge germeni şi viruşi în faţa cărora până şi penicilina se dă bătută. Usturoiul are efecte nebănuite şi împotriva intoxicaţiilor cu salmonella, a stafilococilor şi a streptococilor. Mai înlătură cu succes difteria.

Usturoiul face minuni în tratamentele pe bază de plante: este cel mai puternic antibiotic natural

Cimbrul luptă cu virozele

Ai probleme cu amigdalita, sinuzita, infecţiile dentare, urinare, viroza sau astmul? Cimbrul le vine de hac! O picătură, sau cel mult două de ulei de cimbru, luate de trei ori pe zi, timp de nouă zile, fac minuni. Poate acţiona cu succes şi împotriva candidozei vaginale, utilizat în amestec cu alifie de gălbenele.

Hreanul desfundă nasul

Hreanul, această rădăcină binefăcătoare, este sănătate curată atunci când vine vorba de răceli. Este foarte bogat în vitamine şi conţine elemente capabile să lupte împotriva bacteriilor, ca un adevărat antibiotic. Bronşita, gripa sau pneumonia se “sperie” de compresele cu hrean aplicate pe piept.

Arnica dă tonus

Încă din cele mai vechi timpuri, arnica a fost folosită pentru tratarea infecţiilor. Stimulează sistemul imunitar şi ne protejează de bacterii şi de microbi, în special la nivelul căilor respiratorii. E recomandată suferinzilor de amigdalită cronică, sinuzită sau faringită.

Vinul distruge viruşii!

Cine şi-ar fi imaginat că parfumata licoare a lui Bachus poate avea virtuţi terapeutice? Pe lângă alte proprietăţi bine-cunoscute, vinul e şi un bactericid trăsnet! Se spune că distruge până şi virusul poliomielitei şi pe cel hepatic.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites