Monday, July 18, 2011

Zodiacul evreiesc al personalităţii

sursa clickpentrufemei.ro

18 iulie 2011 | Georgiana Rache



Ştiai că-ţi poţi descifra personalitatea şi destinul în funcţie de zodiacul evreiesc? Acesta conţine nu mai puţin de 22 de zodii. Iată care sunt acestea:

Aleph (Taurul), între 20 martie şi 5 aprilie

Am atât de multe de făcut, este deviza persoanelor născute sub acest semn zodiacal. Sunt creative, extrem de muncitoare şi răbdătoare. Când au un plan, nu se dau niciodată bătute şi nu se lasă descurajate. În dragoste, sunt destul de prudente şi nu se aruncă cu capul înainte ntr-o relaţie. Persoanele din semnul Aleph nu prea ştiu să seducă, ci să se lase seduse.

Beth (Casa), între 6 aprilie şi 21 aprilie

Sunt persoane cărora le place confortul familiei. Generoase şi sensibile, sar imediat în ajutorul celor aflaţi la ananghie. În dragoste, se dedică întru totul partenerului de viaţă. Au tendinţa să nu iasă prea mult din casă, unde preferă să vadă un film alături de persoana iubită.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai

Tu eşti acea persoană care traversează deşertul fără să se teamă de căldură sau de sete! Chiar dacă întâlneşti multe obstacole, nu te dai bătută şi ajungi la destinaţie. Uneori, eşti prea încăpăţnată! În amor nu ai nevoie de pasiune, ceri prietenie de la partener. Eşti o persoană fermecătoare, de aceea eşti mereu înconjurată de pretendenţi. De tine depinde alegerea!

Daleth (Poarta ), între 11 mai şi 21 mai

De tine depinde dacă deschizi sau închizi o poartă, mereu vei avea de ales ntre două situaţii. Odată făcută alegerea, nu dai niciodată înapoi şi nu regreţi, fiindcă ai o personalitate puternică. În dragoste, eşti o persoană norocoasă. Mai devreme sau mai târziu vei găsi persoana sortită ţie, pentru toată viaţa. Totodată, ai multă dragoste de dăruit!

He (Fereastra), între 22 mai şi 10 iunie

Îţi place zgomotul, ţi plac provocările, deşi eşti o persoană destul de timidă. Îţi place să călătoreşti şi nu poţi trăi fără prieteni. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, ai tendinţa să fii uşor agresivă, tocmai pentru a-ţi ascunde timiditatea.

Vau (Cârligul), între 11 iunie şi 22 iunie

Eşti o persoană fermecătoare, mereu plină de idei, sufletul petrecerilor! Poţi fi şi un pic egoistă şi încăpăţânată, mai ales când vine vorba de proiectele de serviciu. În dragoste, eşti cea care trebuie să fie ocrotită, căreia partenerul trebuie să-i arate dragostea n fiecare zi. Nu suporţi trădarea.

Yain (Spada), între 23 iunie şi13 iulie

Foarte activă, nu-ţi place deloc să stai în casă. Eşti harnică şi plină de energie, de aceea oamenii caută compania ta. Mereu ai câte ceva de făcut şi uneori ai senzaţia că nu apuci să termini nimic din ce ai început. Fiind foarte carismatică, eşti norocoasă şi în dragoste. Fugi de căsătorie, pas pe care preferi să-l faci la o vârstă matură, pentru tot restul vieţii.

Cheth (Gardul), între14 iulie şi 26 iulie

Meticuloasă, introvertită şi sensibilă. Aceste trăsături sunt definitorii pentru personalitatea ta. Ar trebui să fii mai îndrăzneaţă şi vei avea numai de câştigat. Şi în dragoste simţi nevoia să fii ocrotită şi nu eşti tu cea care ar face primul pas într-o relaţie. Ce-ar fi să încerci?

Teth (Şarpele), între 27 iulie şi 9 august

Prietenoasă, dar şi puternică, aşa arată o femeie născută sub acest semn zodiacal. Este o persoană cu un suflet mare, care iartă, dar care nu uită niciodată şi atunci când cineva drag i-a greşit, nu va rămâne nepedepsit. Nu-i place nedreptatea! În amor, sunt femei pasionale, cu o mare putere de seducţie. Le place să trăiască orice poveste de iubire la maximum!

Yod (Mâna deschisă), între 10 august şi 23 august

Sunt inteligente, sociabile şi uneori un pic naive. Poate tocmai fiindcă urăsc minciuna. Sunt genul de persoane care spun adevărul, oricât de dureros ar fi. În dragoste visează la un prinţ, căci sunt persoane foarte sensibile. Le place să-şi umple partenerul de mici atenţii.

Kaph (Mâna închisă), între 24 august şi 10 septembrie

Nu le place să-şi deschidă sufletul, sunt pesoane introvertite, care nu vor să-şi exprime sentimentele, de teama de a nu fi rănite. Sunt familiste convinse, cărora le plac extrem de mult copiii. Au nevoie de un bărbat puternic şi protector, dar nu posesiv, căci femeile născute sub semnul Kaph urăsc gelozia.

Lamed (Capra), între11 septembrie şi 23 septembrie

Perseverente, visătoare şi norocoase, femeile din această zodie sunt mereu în centru atenţiei. Un punct slab al pesonalităţii lor este delăsarea, de care scapă cu greu. Când vine vorba de relaţii, pun suflet de fiecare dată, căci dau o mare importanţă sentimentelor şi mai puţin sexului.

Mem (Apa), între 24 sepembrie şi 11 octombrie

Sunt genul de pesoane care-şi doresc o viaţă liniştită, dacă se poate undeva a ţară. Ţn foarte mult la prietenii lor şi sunt altruiste. Uneori, au tendinţa de a trece foarte uşor de la o stare la alta. Au mare noroc la bani, iar în dragoste nu prea dau dovadă de stabilitate, căci găsesc mereu câte un nod în papură partenerului.

Nun (Peşte), între 12 octombrie şi 25 octombrie

Peştele este simbolul vieţii şi al fertilităţii, ceea ce nseamnă că dacă te-ai născut sub acest semn eşti o persoană inovatoare, foarte creativă. Ai mereu nevoia de schimbare şi de ceva nou. Extrem de inteligentă, iubeşti cu patimă! Ai nevoie de un partener pe măsură, care să te motiveze tot timpul!

Samekh (Proptea), între 26 octombrie şi 13 noiembrie

Mult optimism, îţi place să vezi viaţa numai cu zâmbetul pe buze! Pe tine nu te demotivează nimic, chiar şi când pierzi găseşti o parte pozitivă. Datorită poftei de viaţă debordante, ai multe reuşite şi eşti o fiinţă apreciată, atât în plan personal, cât şi profesional. În iubire, a nevoie de un partener activ, la fel de pozitiv ca şi tine. Îţi place să fii puţin misterioasă.

Ayin (Ochiul), între 14 noiembrie şi 27 noiembrie

Precizie în tot ceea ce faci: este atu-ul tău. Eşti abilă şi pare că nu-ţi scapă nimic, putem spune că eşti o femeie de fier. Dai dovadă şi de un pic de încăpăţânare, de aceea îţi este un pic dificil să accepţi şi părerile celorlalţi. În dragoste, te laşi condusă de val.

Pe (Gura), între 28 noiembrie şi 13 decembrie

Foarte vorbăreaţă, eşti genul de persoană care găseşte rapid soluţii la toate problemele. Vorbitul este modalitatea cea mai bună ca să eviţi neînţelegerile de orice fel. În dragoste, ai un anumit tipar de bărbat pe care-l doreşti lângă tine. Nu acorzi niciodată a doua şansă, chiar dacă te doare enorm.

Tzaddi (Undiţa), între 14 decembrie şi 3 ianuarie

Ai intuiţie din plin, de aceea rar se întâmplă să dai greş. Nu suporţi criticile şi ai veleităţi de lider. Îţi plac, totodată, surprizele şi să primeşti cadouri. Nu pui mare preţ pe viaţa sentimentală, pentru tine este mai important să fii sănătoasă şi să ai o carieră înfloritoare.

Qoph (Maimuţa), între 4 ianuarie şi 19 ianuarie

Zâmbeşte, mâine poate fi mai rău! Aceasta este deviza unei persoane născute sub acest semn. Sunt răbtătoare şi pline de compasiune. De asemenea, sunt persoane sigure pe ele şi ştiu întotdeauna ceea ce vor. În dragoste, sunt geloase, dar ştiu să dăruiască foarte multă iubire.

Resh (Capul), între 20 ianuarie şi 14 februarie

Le place să se gâdească de o mie de ori înainte de a lua orice decizie, încât uneori au tendinţa de a-şi perde spontaneitatea. De aceea, ar fi bine să-şi mai asculte şi inima! Sunt extrovertite şi la plac foarte mult călătoriile. Sunt persoane independente, de aceea ăşi găsesc cu greu jumătatea.

Shin (Dinte), între 15 februarie şi 4 martie

Sunt persoane care adoră sportul, să facă foarte multă mişcare, căci au foarte multă energie. Sunt pozitive şi le place să se implice în tot felul de proiecte. Nu se gândesc niciodată cu teamă la viitor, mai ales că sunt norocoase din punct de vedere financiar. La fel de norocoase sunt şi în dragoste. Sunt familiste convinse şi au noroc de un partener pe măsură.

Tau (Crucea), între 5 martie şi 19 aprilie

Le place să fie admirate, sunt femei elegante, de o frumuseţe deosebită. Au noroc din plin şi ies întotdeauna cu capul sus din orice ghinion. Sunt sensibile şi un pic emotive, dar ştiu să ascundă aceste lucruri. Este posibil să se căsătorească de mai multe ori, căci au tendinţa de a se grăbi în alegerea consortului.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

2 comments:

Aleph, Beth, Gimel, Daleth, etc...
pana la sfarsit, in total 22, sunt de fapt literele alfabetului ebraic.

Adica, A, B, C,...

Hmmm...22 de zodii ?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites