Friday, May 6, 2011

Tort rapid si delicios

Share/Bookmark


Astazi m-am gandit sa va prezint o reteta foarte usoara si rapida, in plus foarte delicioasa, de ceva dulce. Un tort rapid fara coacere si care te scoate din incurcatura daca afli ca ai oaspeti si nu ai nimic la desert.


Ingrediente
- piscoturi (2 tiple pentru o tava medie)
- 300 gr iaurt capsuni
- 300 ml frisca
- 120 gr zahar
- 1, 1/2 plic gelatina
- 3 plicuri zahar pudra
- sirop
- ciocolata granule


Mod de preparare


Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.


Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna jumatate din crema se pune ciocolata garanule si restul se crema. Se da la frigider 1h (si 40 min. este suficient). Se orneaza dupa imaginatie si timp.


Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites