Monday, April 11, 2011

CE PARERE AVETI?

Share/Bookmark


FAPTELE ASA CUM AU FOST PREZENTATE IN PRESA:


O femeie a avortat singură, pentru că medicului de la Maternitatea Giuleşti nu îi permitea religia să o ajute!

O femeie însărcinată în luna a şasea a fost nevoită să avorteze ajutată de soţ, deşi se afla la Maternitatea Giuleşti. Tânăra a mers la spital pentru a renunţa la sarcină când a aflat că bebeluşul pe care îl aştepta suferea de sindromul Down.

Medicul de gardă, Tarek Abedou, a refuzat să o ajute pentru că religia nu îi permite să facă avorturi.

"Medicii i-au provocat avortul cu ajutorul unor injecţii. Era 4.00 dimineaţa, pe 17 martie, când soţia mi-a dat telefon şi mi-a spus îngrozită că îi este rău, că are dureri groaznice, că i s-a rupt apa, că e singură într-un salon macabru, fără nicio asistentă, fără medic. Am pornit val-vârtej spre spital, am rupt lanţul paznicilor, iar când am ajuns în salon, soţia mea năştea.


Eram plin de sânge de sus până jos şi nu ştiam ce să fac mai întâi, să-mi ajut nevasta sau să ascund copilul, să n-o traumatizez", a povestit soţul femeii pentru Evenimentul zilei.


OPINIA MEA


Am si eu o intrebare: IN TOT SPITALUL ALA NU EXISTA DECIT UN SINGUR MEDIC SI ALA MUSULMAN???CIT DE TIRFE NESIMTITE SA FIE ASISTENTELE ALEA SI FARA INIMA CA SA NU AJUTE O FEMEIE?


Am tot respectul pentru medicul musulman care a refuzat sa faca o crima-pentru ca chiar si in budism dupa 4 luni cind copilul incepe sa miste se considera crima si nu avort-pentru ca religia nu ii permite.

Mentionez ca eu personal NU sint impotriva avortului mai ales atunci cind copilul este bolnav-sindrom Down asa cum spune tatal, dar CE MAMA NAIBII AU FACUT PARINTII DE S-AU TREZIT ABIA LA 6 LUNI????????

ASTEPT PARERILE VOASTRE PENTRU CA MI SE PARE O ALTA MOSTRUOZITATE MADE IN ROMANIA







4 comments:

De la cate luni se poate sti de copil ca are sindromul asta?

depinde de tara, si de tehnologia care este in spital
in Israel exista la Hadassa un computer care iti spune de la o luna ora si ziua la care ai ramans insarcinata, ce culoare au ochii copilului, cind il nasti, ce compozitie de fier, cupru etc are in singe, calciu etc, si daca e sanatos sau nu....se poate cu siguranta si in alte tari PINA la 4 luni

Daca n i permite religia sa asiste un avort, de ce dracu s a facut medic ginecolog?A, ii permite religia sa ia bani de la amarati , sa si bata joc de lume...Am inteles.Sau poate amaratii astia fara minte, n au cotizat destul.E clar ca sunt si ei vai de mama lor daca s au trezit in luna a sasea sa faca analize,dar interesul doctorilor romani este inexistent daca nu le dai destui bani.

medicii arabi se fac ginecologi pentru a asista la nasteri, este o porunca divina...ei nu accepta niciodata avorturile, de altfel am si eu o prietena cresitn ortodoxa de 50 ani care este medic ginecolog in bucuresti si nuf ace avorturi...in general mediciii musulmani nu se uita loa bani,,si sora mea, a fost aruncata la nastere-la 6 luni-in gunoi de catre medicii romani pentru ca era avorton.Din gunoi a scos-o un medic musulman care a pus-o in incubator si a trait bine mersi......dar inca o data intreb IN TOT SPITALUL NU ERA DECIT MEDICUL MUSULMAN?UNDE ERAU CEILALTI?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites