Sunday, December 5, 2010

Surpriză: am făcut nişte sex

Share/Bookmark


Ovidiu Eftimie

Revenim cu obişnuita noastră rubrică de politică internaţională şi sex, atât de aşteptată de cititorii noştri din toată lumea şi judeţul Vaslui. Revenim pentru a face mişto de guvernul mondial, aflat actualmente la putere.

De câteva săptămâni australianul Julian Assange, fondatorul site-ului Wikileaks, este în centrul atenţiei. Acesta a furnizat publicului o serie de documente teoretic secrete, din care am aflat că diplomaţi din lumea întreagă făceau chestii oculte. De exemplu, din wikileaks am aflat că SUA a cerut statului nostru date biometrice pentru toţi cetăţenii români care vroiau să călătorească în ţara celor liberi.

Evident că un nenorocit pârâcios ca Assange trebuia doborât. Cum credeţi că a făcut asta cea mai mare putere din lume, ţara lui Chuck Norris şi a lui Steven Seagal? Ei bine, cu complicitatea ţării lui Ikea şi Nobel, l-au acuzat de viol. Ba nu, reformulăm, l-au acuzat de „sex pe nepregătite”.

Pedeapsa maxima pentru faptele sale este o amenda de 5000 de coroane suedeze (~2350 lei), ne spune Hotnews. Tot HN lămureşte şi ce-i ăla sexul pe nepregătite în viziunea suedezilor: sexul ăla în care faci o gaură în prezervativ sau ceva de genul ăsta.

Pe bune?

Unde eşti mă, guvernule mondial, sfat al înţelepţilor de la Sion, iluminaţi, nepotul lui Isus Cristos şi Dan Brown, ce căcat e asta? Nu tu asasinat cu laserul din Cosmos, nu turnat SIDA pe clanţă, nu trimis un James Bond să împuşte 100 de complici până să ajungă la Assange, nimic. O acuzaţie de sex pe nepregătite. Păi asta în Vaslui nu e nici măcar contravenţie, te bat poliţiştii la secţie dacă vii cu asemenea prostii.

Am impresia că şi dacă-l punea pe Emil Boc să facă ceva împotriva lui Assange ieşea o treabă mai bună. Măcar ăsta îi tăia 25% din pensie, tot era mai mult decât amărâtele alea de 5000 de coroane.

sursa dailycotcodac


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites