Tuesday, December 7, 2010

Copii de 11 ani, dependenti de etnobotanice: "Vad insecte, se taie, se inteapa si urla"

Share/Bookmark

Sunt pline spitalele de psihiatrie de elevi ce par posedati, iar daca autoritatile continua sa joace cartea indiferentei, se vor umple si cimitirele.

Unul dintre copiii internati a cazut in capcana fara de iesire a stupefiantelor de la 11 ani. A trecut de papusi si carti de povesti, direct la canabis. Curand insa au aparut magazinele de vise, pline ochi de tentatii extrem de ieftine. Asa ca micul consumator a luat etnobotanice. Acum zace pe un pat de spital.

Intr-un alt salon, o fata de numai 13 ani povesteste cu ochii in lacrimi cum cel mai bun prieten i-a murit in brate, dupa ce si-a injectat substante haluginnogene.

Medicii sunt disperati. Au facut chiar un top al drogurilor care au innebunit cei mai multi tineri si copii. Sunt insa mult mai multe si nu au antitod. Un singur lucru au in comun. Distrug inima si creierul.

Toata isteria a inceput in Moldova s-a extins in Bucuresti, insa acum apar cazuri grave si in Transilvania. Problema este ca nu avem centre de dezintoxicare.

Autoritatile par imune la acest subiect. Au dat legi care interzic doar unele substante ,insa peste noapte apar altele, iar magazinele ramin deschise.

Poate ca ar fi mai eficient totusi un proiect de lege care sa interzica definitiv substantele etobotanice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites