Sunday, November 28, 2010

CLUJENII AU FACUT PAGINA DE FACEBOOK IMPOTRIVA ETNOBOTANICELOR

Share/Bookmark

Pe pagina de Facebook “Ilegalizati drogurile legale” mai multi tineri din Romania s-au aliat impotriva comerciantilor de etnobotanice, pe care ii vor “spanzurati”. Grupul de pe site-ul de socializare a adunat pana in prezent 7.587 de membri.

“Ai prieteni prajitzi, cu sigurante sarite de la mizeria aia de magic sau 2012? eh uite asta este primul pas ;) ”, e descrierea care ii intampina pe noii membri ai paginii, care mai contine si un mesaj care ii invita pe utilizatori sa “aleaga viata”, folosid un pasaj din filmul Trainspotting, film care are ca tema drogurile.

“Drogurile astea legale, etnobotanicele, sunt ca niste chinezarii ieftine. Cumva trebuie scoase de pe piata si asta ar fi un prim pas. Nu sunt naturale si iti distrug sanatatea. Am prieteni care au luat, e adevarat ca nu li s-a facut rau, dar au existat astfel de cazuri si aici in Cluj si in Iasi”, a declarat Bogdan, student in Cluj. Parerile legate de drogurile legale sunt aceleasi pe pagina de Facebook, iar majoritatea utilizatorilor cer pedepse dure pentru comercianti.

“E foarte greu pentru adolescenti, e o tentatie foarte mare si, cum se cauta senzatii tari, pot cadea in plasa…este de neconceput ca poti procura aceste otravuri care se mai si numesc “legale”" usoare” sau “etnobotanice” “, e o alta opinie scrisa pe site-ul de socializare. Pagina “Ilegalizati drogurile legale” nu e singura care cere desfiintarea “magazinelor de vise”, insa, in acelasi timp, pe site-ul de socializare au fost create si pagini pentru fanii etnobotanicelor.

Bogdan Buburuz
Foto: citynews.ro


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites