Tuesday, November 30, 2010

Aje - chiftele din legume

Share/Bookmark

Ingrediente:

miez de dovlecel,rosii,ceapa si patrunjel.sau ce legume maia veti prin casa se toaca totul f. marunt

dovleceii daca sunt intregi se dau pe razatoarea cu gauri mari si se scurg bine de zeama se asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust,apoi se arunca si 5-6 oua peste legume

se amesteca bine si se adauga cateva linguri de faina.compoz. trebuie sa fie de consistenta aluatului de clatite.

se incinge o tigaie de teflon,se unge cu putin ulei cu o lingura umeda se ia din compozitie si se aseaza in tigaie-5-6-7 clatite rotunde

se aplatizeaza putin cu dosul lingurii si se prajesc la foc potrivit pe ambele parti

sursa retetei: Ortansa desprecopii/reteteinimagini


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites