Tuesday, November 30, 2010

Negresa de post cu glazura de ciocolata

Share/Bookmark

Reteta postata de MihaelaT

Ingrediente:


* 1 cana apa
* un varf de cutit sare
* 1 praf de copt
* 4 linguri dulceata de caise
* 1/2 cana ulei
* 2 cani faina
* 2 linguri cacao,
* 1 cana de zahar
* 1 esenta de rom

Mod de preparare:


Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care am pus hartie de copt. Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura

Glazura-mi apartine, nu-i cea de pe net, e reteta de la socrela.

Ingrediente:
* 6 lg zahar pudra
* 2 lg cacao
* 2 lg ulei
*2 si 1//2 lg apa clocotita

Zaharul se amesteca cu cacaua, se adauga uleiul si se mai amesteca se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.

glazura

sursa reteteinimagini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites