Reteta postata de MihaelaT
Ingrediente:
* 1 cana apa
* un varf de cutit sare
* 1 praf de copt
* 4 linguri dulceata de caise
* 1/2 cana ulei
* 2 cani faina
* 2 linguri cacao,
* 1 cana de zahar
* 1 esenta de rom
Mod de preparare:
Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care am pus hartie de copt. Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura
Glazura-mi apartine, nu-i cea de pe net, e reteta de la socrela.
Ingrediente:
* 6 lg zahar pudra
* 2 lg cacao
* 2 lg ulei
*2 si 1//2 lg apa clocotita
Zaharul se amesteca cu cacaua, se adauga uleiul si se mai amesteca se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.
glazura
sursa reteteinimagini
0 comments:
Post a Comment